Lolü sildim nasıl geri getirebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Beyler bugün anlık sinirle lolü silmiştim denetim masasıda dahil ama hala riot games klasöründe bazı dosyalar var ama az launcher felan yok yani şimdi nasıl lolü yüklemeden geri getirebilirim malum lol bi 10-15 gb olduğundan yüklemesi uzun sürüyo ondan bi bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Geri Dönüşümde Olabilir - İndirilenler Dosyasında Olabilir - Chrome Son İndirdiğin Dosyalar Arasında Olabilir

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
onlardan bulsam bile tekrar yüklemem gerekecek zaten bide denetim masasından sildim yani geri dönüşüm kutusunda felan bulamazsın şuan recuva deniyorum ne kadar işe yarar bakalım

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
onlardan bulsam bile tekrar yüklemem gerekecek zaten bide denetim masasından sildim yani geri dönüşüm kutusunda felan bulamazsın şuan recuva deniyorum ne kadar işe yarar bakalım
Denetim Masasından Sildiysen Gitmiş Demektir :D

▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
sistemi geri yükle aracını çalıştır bazen geri geliyor

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Neden sildin acaba

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Geri dönüşü yok maalesef ama yükleyeceksen 02:00-08:00 saatleri arasında yüklersen daha hızlı yükler.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Recuva adlı bir program var. Silinen dosyaları geri getirme amacıyla yazılmış. Bunu kullanarak sildiğiniz dosyaları geri getirebilirsiniz. Fakat her dosyası geri getirme ihtimali yok. Mümkün olan olayları geri getirebiliyor sadece.

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "ExFeitan, post: 778436, member: 869853"] I have a program called Recuva. Written to restore deleted files. You can use this to restore files you have deleted. But there is no chance of bringing back every file. It can only bring back possible events. [/ QUOTE]
Is there an App or Program too for mobile phones, that can also restore deleted files ? thank you in advance :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
bende recuva ile ayrıntılı tarama yapıyordum baya uzun sürüyor az kaldı inşallah düzelir ama düzeleceğini pek sanmam neyse herkese teşekkürler

Üye
10 HİZMET YILI
Eevveeet bi çözüm var ama tam dosyalarını gerigetirmeye bilir İnternete giriyorsun Advanced System Care indir Diyorsun tamamı kendi sitesine girip yükle. Yüklenince böyle bi ekran gelecek açınca sağda alet çantası var tıkla oraya
nlLlLV.png

Burdan Kırmızı ile işaretlediğim Silineni kurtarıcı var yükle onu bi ihtimal de olsa geri getirebilirsin. !!!

oVrVrb.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...