Beyler bugün anlık sinirle lolü silmiştim denetim masasıda dahil ama hala riot games klasöründe bazı dosyalar var ama az launcher felan yok yani şimdi nasıl lolü yüklemeden geri getirebilirim malum lol bi 10-15 gb olduğundan yüklemesi uzun sürüyo ondan bi bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
onlardan bulsam bile tekrar yüklemem gerekecek zaten bide denetim masasından sildim yani geri dönüşüm kutusunda felan bulamazsın şuan recuva deniyorum ne kadar işe yarar bakalım
onlardan bulsam bile tekrar yüklemem gerekecek zaten bide denetim masasından sildim yani geri dönüşüm kutusunda felan bulamazsın şuan recuva deniyorum ne kadar işe yarar bakalım
Recuva adlı bir program var. Silinen dosyaları geri getirme amacıyla yazılmış. Bunu kullanarak sildiğiniz dosyaları geri getirebilirsiniz. Fakat her dosyası geri getirme ihtimali yok. Mümkün olan olayları geri getirebiliyor sadece.
[QUOTE = "ExFeitan, post: 778436, member: 869853"] I have a program called Recuva. Written to restore deleted files. You can use this to restore files you have deleted. But there is no chance of bringing back every file. It can only bring back possible events. [/ QUOTE]
Is there an App or Program too for mobile phones, that can also restore deleted files ? thank you in advance
Eevveeet bi çözüm var ama tam dosyalarını gerigetirmeye bilir İnternete giriyorsun Advanced System Care indir Diyorsun tamamı kendi sitesine girip yükle. Yüklenince böyle bi ekran gelecek açınca sağda alet çantası var tıkla oraya
Burdan Kırmızı ile işaretlediğim Silineni kurtarıcı var yükle onu bi ihtimal de olsa geri getirebilirsin. !!!