LoL'ü vpn ile oynasam ping sorunu olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GREEN ARROW
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Lolü bilgisayarıma indirdiğim vpn ile oynasam ping sorunuyla karşılaşır mıyım,

hileyi açtıgımda çok ping giriyor mobil veriye geçtiğimde 30-40 sabit kalıyor ve ping girmiyor. nasıl olur sizce

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
vpn'i hangi sunucuya girmene ve hangi vpni kullanmana bağlı ping düşüşü veya artışı yaşayabilirsin

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
vpn serverleri ile ilgili diye biliyorum vpn in serveri iyiyse aynı trde gibi ping alırsın bazıları azaltığını bile idda ediyor ama nekadar yersen

Üye
3 HİZMET YILI
Kullandığın vpn programına ve onun sunucularına, sunucularının yoğunluklarına bağlı olarak pingin artabilir. Ancak lol çok fazla mobil veri yiyen bir oyun değil mobil veri ile rahatlıkla oynayabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

hileyi açtıgımda çok ping giriyor mobil veriye geçtiğimde 30-40 sabit kalıyor ve ping girmiyor. nasıl olur sizce
vpn daha çok arttırır emin ol knk belki istanbul vpn varsa bi deyenebilirsin onun dışında uğraşmaya değmez

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
warp vpn kullan bence sc ile oynarken bende de sıkıntılar yaratıyordu bi tık düzeltti onu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
artar ya kesin artar normalde 30-40 alıyorsan 120-130 lara çıkar diye düşünüyorum.

Üye
3 HİZMET YILI

Ücretsiz vpn kullanırsan kesinlikle çok fazla ping artışı olur. Ancak bazı paralı vpn servisleri var onların serverları çok iyi olabiliyor, onlara bakabilirsin.

Üye
3 HİZMET YILI
ne kadar vpn iyii olursa olsun farklı ip gösteeceği için hız düşmesi oluyor ben bunu googlede bile farkedeibliyorum oyunda baya kotu olur

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
VPN'yi Hangi Sunucuda Kullandığına Bağlı Türkiye Suncusunda Oynarsan Pingin Düşebilir Hatta :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...