elimde bot var zatenEvelynnbot var aklımda ama sitesi kapandı galiba
kiralamayı diyorsan içerisine sadece 1 tane açılacak sistemler bile pahalıvds ile deniye bilirsin
?vento ütopya
sanal bilgisiyar soruyorum normal bilgisiyar değil...ikinci el alabilirsin çok kullanılmamış bulabilirisin şansın varsa ama sıfır istiyorum dersen bütçene göre değişir
ne alaka acaba konuyla birisi yazdı diye aynısını yazıyorsun? okusan en azındanEvelynnbot var bildiğim benimde bak bir
hayır henüz denemedim ama çalışmıyorsa gene diye o yüzden denemedimvirtualbox denediniz mi?
sizde bot üzerinden kasıyorsanız hangi sanal makineyi kullanıyorsunuzşuan boşuna uğraşmamanı tavsiye ederim çünkü riot bu işlerin üstüne gidiyor artık yakında gelecek olan vanguard bunun bi örneği 3 tane bot hesabım banlandı bakmıyorum artık artık fresh hesap almakta sıkıntılı o
ben sadece kendi bilgisiyarım üzerinden sanal bilgisiyar açma programı arıyorum çoğu bedeva zatenAradığın şey ücretsiz bulabileceğini sanmıyorum
win8.1 artık desteklenmiyor lol de levelbot um da var zaten.virtual box + win8.1 + eveleyn bot kurabilirsin
vds ile yapılabileceğine emin değilimvds ile yapabilirsin
windows son sürüm olsa daha iyi olacakben sadece kendi bilgisiyarım üzerinden sanal bilgisiyar açma programı arıyorum çoğu bedeva zaten
win8.1 artık desteklenmiyor lol de levelbot um da var zaten.
banlara herhangibi bir çözüm sunmuyorlarşuan boşuna uğraşmamanı tavsiye ederim çünkü riot bu işlerin üstüne gidiyor artık yakında gelecek olan vanguard bunun bi örneği 3 tane bot hesabım banlandı bakmıyorum artık artık fresh hesap almakta sıkıntılı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?