bot ile 2 tane hesap kastım ve aktif olarak oynuyorum herhangi bir uyarı bile yokkanka ne ıle yaparsan yap lolde kı sıstemden dolayı bır sure sonra ban yıyeck hesaplar
onunla 2 tane kastım fakat sandbox ile 1 tane açılıyor ben daha fazla açmak istiyorum. bir sandboxdan 1 tane de normal masaüstünden kastım.direk windowsun sandboxunu dene bir
fixlenmeden hesap stok yapmak istiyorum o yüzdenyeni vanguardla onlarda fıxlenecek buyuk ıhtımalle
elimde bot var zaten fakat normal wmware üzerinden lol kapanıyor crush dump hatası veriyor hiç bir şekilde oyuna giremiyorsunvmware workstation + evelyn bot kesin çözüm
kanka şu videoyu izledin mi?bot ile 2 tane hesap kastım ve aktif olarak oynuyorum herhangi bir uyarı bile yok
onunla 2 tane kastım fakat sandbox ile 1 tane açılıyor ben daha fazla açmak istiyorum. bir sandboxdan 1 tane de normal masaüstünden kastım.
fixlenmeden hesap stok yapmak istiyorum o yüzden
elimde bot var zaten fakat normal wmware üzerinden lol kapanıyor crush dump hatası veriyor hiç bir şekilde oyuna giremiyorsun
yok ben yapmıyorum yapan arkadaşım vardı o bana bedavaya hesap veriyodu verdiği hesaplarda takır takır banlandı zatenhayır henüz denemedim ama çalışmıyorsa gene diye o yüzden denemedim
sizde bot üzerinden kasıyorsanız hangi sanal makineyi kullanıyorsunuz
win8 kapatıldı oyun desteklemiyor artıkvd skullanip win8 dene, vds kaliteli olsun