28 Şub 2024 #21 quattara Q Onaylı Üye Katılım 18 Şub 2024 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI yeni vanguardla onlarda fıxlenecek buyuk ıhtımalle
29 Şub 2024 #22 Victory23 V Uzman Üye Katılım 8 Nis 2018 Mesajlar 299 Çözümler 5 Tepki puanı 121 Ödüller 9 8 HİZMET YILI direk windowsun sandboxunu dene bir
29 Şub 2024 Konuyu başlatan #23 Swampiee S Onaylı Üye Katılım 12 Nis 2022 Mesajlar 85 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI prob1s' Alıntı: kanka ne ıle yaparsan yap lolde kı sıstemden dolayı bır sure sonra ban yıyeck hesaplar Genişletmek için tıklayın ... bot ile 2 tane hesap kastım ve aktif olarak oynuyorum herhangi bir uyarı bile yok Victory23' Alıntı: direk windowsun sandboxunu dene bir Genişletmek için tıklayın ... onunla 2 tane kastım fakat sandbox ile 1 tane açılıyor ben daha fazla açmak istiyorum. bir sandboxdan 1 tane de normal masaüstünden kastım. quattara' Alıntı: yeni vanguardla onlarda fıxlenecek buyuk ıhtımalle Genişletmek için tıklayın ... fixlenmeden hesap stok yapmak istiyorum o yüzden Fur0kan5' Alıntı: vmware workstation + evelyn bot kesin çözüm Genişletmek için tıklayın ... elimde bot var zaten fakat normal wmware üzerinden lol kapanıyor crush dump hatası veriyor hiç bir şekilde oyuna giremiyorsun
prob1s' Alıntı: kanka ne ıle yaparsan yap lolde kı sıstemden dolayı bır sure sonra ban yıyeck hesaplar Genişletmek için tıklayın ... bot ile 2 tane hesap kastım ve aktif olarak oynuyorum herhangi bir uyarı bile yok Victory23' Alıntı: direk windowsun sandboxunu dene bir Genişletmek için tıklayın ... onunla 2 tane kastım fakat sandbox ile 1 tane açılıyor ben daha fazla açmak istiyorum. bir sandboxdan 1 tane de normal masaüstünden kastım. quattara' Alıntı: yeni vanguardla onlarda fıxlenecek buyuk ıhtımalle Genişletmek için tıklayın ... fixlenmeden hesap stok yapmak istiyorum o yüzden Fur0kan5' Alıntı: vmware workstation + evelyn bot kesin çözüm Genişletmek için tıklayın ... elimde bot var zaten fakat normal wmware üzerinden lol kapanıyor crush dump hatası veriyor hiç bir şekilde oyuna giremiyorsun
29 Şub 2024 #24 Victory23 V Uzman Üye Katılım 8 Nis 2018 Mesajlar 299 Çözümler 5 Tepki puanı 121 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Swampiee' Alıntı: bot ile 2 tane hesap kastım ve aktif olarak oynuyorum herhangi bir uyarı bile yok onunla 2 tane kastım fakat sandbox ile 1 tane açılıyor ben daha fazla açmak istiyorum. bir sandboxdan 1 tane de normal masaüstünden kastım. fixlenmeden hesap stok yapmak istiyorum o yüzden elimde bot var zaten fakat normal wmware üzerinden lol kapanıyor crush dump hatası veriyor hiç bir şekilde oyuna giremiyorsun Genişletmek için tıklayın ... kanka şu videoyu izledin mi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Swampiee' Alıntı: bot ile 2 tane hesap kastım ve aktif olarak oynuyorum herhangi bir uyarı bile yok onunla 2 tane kastım fakat sandbox ile 1 tane açılıyor ben daha fazla açmak istiyorum. bir sandboxdan 1 tane de normal masaüstünden kastım. fixlenmeden hesap stok yapmak istiyorum o yüzden elimde bot var zaten fakat normal wmware üzerinden lol kapanıyor crush dump hatası veriyor hiç bir şekilde oyuna giremiyorsun Genişletmek için tıklayın ... kanka şu videoyu izledin mi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
29 Şub 2024 #25 oktay14 ahahahah Uzman Üye Katılım 19 Eki 2017 Mesajlar 232 Çözümler 2 Tepki puanı 17 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Swampiee' Alıntı: hayır henüz denemedim ama çalışmıyorsa gene diye o yüzden denemedim sizde bot üzerinden kasıyorsanız hangi sanal makineyi kullanıyorsunuz Genişletmek için tıklayın ... yok ben yapmıyorum yapan arkadaşım vardı o bana bedavaya hesap veriyodu verdiği hesaplarda takır takır banlandı zaten
Swampiee' Alıntı: hayır henüz denemedim ama çalışmıyorsa gene diye o yüzden denemedim sizde bot üzerinden kasıyorsanız hangi sanal makineyi kullanıyorsunuz Genişletmek için tıklayın ... yok ben yapmıyorum yapan arkadaşım vardı o bana bedavaya hesap veriyodu verdiği hesaplarda takır takır banlandı zaten
29 Şub 2024 #26 ibrahimGG I Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 44 Tepki puanı 0 Ödüller 8 10 HİZMET YILI vds yada geforce now
2 Mar 2024 #27 Caner Kılıcaslan C Seçkin Üye Katılım 13 May 2017 Mesajlar 297 Tepki puanı 6 Ödüller 7 Yaş 25 9 HİZMET YILI vd skullanip win8 dene, vds kaliteli olsun
2 Mar 2024 #28 kirya06 K Onaylı Üye Katılım 1 Mar 2024 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 29 2 HİZMET YILI AWS'de EC2 instance'i aç windows işletim sistemi seçip paralel şekilde istediğin kadar kas
4 Mar 2024 Konuyu başlatan #29 Swampiee S Onaylı Üye Katılım 12 Nis 2022 Mesajlar 85 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI Caner Kılıcaslan' Alıntı: vd skullanip win8 dene, vds kaliteli olsun Genişletmek için tıklayın ... win8 kapatıldı oyun desteklemiyor artık
Caner Kılıcaslan' Alıntı: vd skullanip win8 dene, vds kaliteli olsun Genişletmek için tıklayın ... win8 kapatıldı oyun desteklemiyor artık
4 Mar 2024 #30 maxtater97 M Onaylı Üye Katılım 3 Mar 2024 Mesajlar 55 Tepki puanı 0 Yaş 42 2 HİZMET YILI Vds kullanışlı