Seçkin Üye
latede jax alır gareni 1v1 de. ayrıca jax garenden 10 kat daha op. garen uzakcı herolara karşı kiteleniyo ve hantal. jax atılıp kacabiliyo daha mobil garene göre ve sürekli vuruyo ve kırılganda değilhacı garen al kafa rahat w hasar azaltma cc azatlma veriyor r si gerçek hasar sadece tıklıyorsun
garen hantal evet ama karaktere hareket hızı veren itemler alınıyor ben en basitinden hız kesen/hayalet dansçı/ölü adamın zırhı. Bu itemlere direk gidiyorum ayrıca jax i early gamede çok rahat kesebiliyorum late gamede e sinden kaçabilirsem tutuştur atıp öldürebiliyorum adamı bence jax şuan oyunun en güçlü şampiyonu değil rammusla vs. de kıyaslamışsın da o mantıkta sett daha güçlü savaş beyinin kan zırhı alırsın biraz can kasarsın rammusu tek w ile kesersin sonuçta gerçek hasar vuruyorsun düşüncelerim saçma gelebilir ligim bronz 3 iyi forumlarlatede jax alır gareni 1v1 de. ayrıca jax garenden 10 kat daha op. garen uzakcı herolara karşı kiteleniyo ve hantal. jax atılıp kacabiliyo daha mobil garene göre ve sürekli vuruyo ve kırılganda değil
bence jaxhacı garen al kafa rahat w hasar azaltma cc azatlma veriyor r si gerçek hasar sadece tıklıyorsun
aga garenin kesinlikle daha fazla ct si vardır. jax en güçlü 10 hero arasına girer. jax daha op garenden kesinlikle genel olarak. hem rakibi daha kolay eritiyo hemde tanky hemde ucup kacıyo.garen hantal evet ama karaktere hareket hızı veren itemler alınıyor ben en basitinden hız kesen/hayalet dansçı/ölü adamın zırhı. Bu itemlere direk gidiyorum ayrıca jax i early gamede çok rahat kesebiliyorum late gamede e sinden kaçabilirsem tutuştur atıp öldürebiliyorum adamı bence jax şuan oyunun en güçlü şampiyonu değil rammusla vs. de kıyaslamışsın da o mantıkta sett daha güçlü savaş beyinin kan zırhı alırsın biraz can kasarsın rammusu tek w ile kesersin sonuçta gerçek hasar vuruyorsun düşüncelerim saçma gelebilir ligim bronz 3 iyi forumlar
darius beşligi aldımı tek atıyo. ama bence jax gragası alır gibi 1v1de.darius cok sorun cıkarmıyor aslında yani mantıklı oynarsa kazanıyor jax. Bence jaxin en zorlu eşleşmesi gragas olabilir. nefes bile alamıyorsun
ama genel olarak en op hero jax değilmi? yasuomu jaxmı senceHer çarın ct si vardır ileri oyunda o kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum jaxin diayım
ne alakası var be dostummhacı garen al kafa rahat w hasar azaltma cc azatlma veriyor r si gerçek hasar sadece tıklıyorsun
bence dediğimi jax oynarken karşınıza garen gelirse çok daha iyi anlicaksınız.aga garenin kesinlikle daha fazla ct si vardır. jax en güçlü 10 hero arasına girer. jax daha op garenden kesinlikle genel olarak. hem rakibi daha kolay eritiyo hemde tanky hemde ucup kacıyo.
1v1 de jax kaybetse bile garenden daha op oldugu kesin. garenin bir cok ct si var. ama jax 170 heronun rahat 150 tanesini yenerbence dediğimi jax oynarken karşınıza garen gelirse çok daha iyi anlicaksınız.
jaxın ct si yok demedim en az counteri olan hero dedim. ayrıca jaxın q su var kitelemek cokda kolay olmaz. ve rahat 170 heronun 150 sini garanti yener jax.quinn gayet counterı bence her heronun counteri vardır
jax saydığın herkesi 1v1 de rahat alır. jaxı ağır alan biri yok 1v1 de. 1 darius alır o kadar. jax en az counteri olan herodur 170 herodan şöyle 150 sini cok rahat alır 1v1de. ayrıca aatroxu bir çok hero yenebilir. sett, mordekaiser,darius,garen,jax bunlar aatroxu yener 1v1deBenim şahsi görüşüm
Top - Aatrox
Mid - Ahri, Akali
Supp - Alistar
jung - Amumu
Adc - Aphelios
"La havle vela"1v1 de jax kaybetse bile garenden daha op oldugu kesin. garenin bir cok ct si var. ama jax 170 heronun rahat 150 tanesini yener
jaxın ct si yok demedim en az counteri olan hero dedim. ayrıca jaxın q su var kitelemek cokda kolay olmaz. ve rahat 170 heronun 150 sini garanti yener jax.
kanıt"La havle vela"
hocam bu kanal balon ve 5 yıl önceki videoyu atıyorsunuz öte yandan jaxe mahvolmuşun alındığını mahvolmuşun cana göre vurduğunu biliyorsunuz değil mi...kanıtgaren kolay çar ama güçlü değil. jax yasuo master yi gibi tank eriten çarlar gareni eritir. earlyde garen alabilir ama latede kesinlikle jax alır
mahvolmuş tank eriten en önemli item? ayrıca bu metayı değil tüm metaları konuşuyoruz. garen gibi tank heroları her zaman latede master yi jax yasuo gibi tank eriten çarlar tarafından erirler. dövüşçüler tankları 1v1 de alırlar. çünkü sürekli vurup eritiyorlar. jax 10 yıl öncede 5 yıl öncede şimdide her zaman gareni 1v1 de latede alan bir herodur. opluk konusuna gelirsek jax her türlü daha op zaten. garen gibi çarlarla vayne kalista gibi heroları kesmek zor ama jax hemen atılan bir çar. nişancı suikastçi büyücü, tank support her türlü rolle vs atabilir.hocam bu kanal balon ve 5 yıl önceki videoyu atıyorsunuz öte yandan jaxe mahvolmuşun alındığını mahvolmuşun cana göre vurduğunu biliyorsunuz değil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?