Hocam valla öyle kaç kez konu açtım bunla alakalı uyaramma rağmen wsreborn diye tuturuyorlar başka sc kullanmamış adamlar burada wsreborn en iyi diye geziyor ben şuan güncel olarak en iyi olan scleri bulmaya çalışıyorum zenbot denediniz mi o nasıl sizce sitesi biraz garip diye pek girişmedim benyazanlarin %90i wsreborndan baska birsey kullanmamis, adc mainsen ve f/p istiyorsan RTX al derim (zed, leesini berbat), bgx harika bir script ancak bypass icin hileden daha fazla para odemen gerekiyor (hic ban yemek sitemiyorsan). Pahalida olsa bir kez bile olsa LS kullanmani tavsiye ederim haftalik 1K aylik 3K paran varsa hem bansiz hem kaliteli LS. Ben beles kullanirim diyorsan WSReborn kullan ama Vanguard guncellemesinden sonra WSRebornun guncelleme alacagindan supheliyim
Hocam bu yorumu yapanlar genellike wsreborn dışında hile kullanmayan insanlar ben param var ki beleş hile önerisi istemiyorum parentez içinde wsreborn demeyin diyorum ls ile oynayan adam wsreborn yüzüne bakmaz meselaknk wsreborn duruken niye paralı sitedeki gayet iyi bence
Hangar scriptten almanı öneririmrtx nereden alabiliriz ve paypal gerekli mi