4. sezon benceBen oyuna sezon 3'te başladım ve en keyif alığım zamanlar sezon 4 zamanlarıydı. Sizce hangi zamanlardı?
6 ile 8 sezonların arası bana göre en iyi zaman buyduBen oyuna sezon 3'te başladım ve en keyif alığım zamanlar sezon 4 zamanlarıydı. Sizce hangi zamanlardı?
7. sezon bence eski rünler kabiliyetler oyun bilgisinin tavan olduğu dönemlerSezon 3 iyiydi bence. Eski haritayla beraber oynuyorduk, tadı bir başkaydı.
ben sezon 8 de basladım 8-9 cok güzeldi insanın basladıgı sezondan 1 sezon sonrası güzel oluyor geneldeBen oyuna sezon 3'te başladım ve en keyif alığım zamanlar sezon 4 zamanlarıydı. Sizce hangi zamanlardı?
2013Comecei o jogo na 3ª temporada e os momentos que mais gostei foram na 4ª temporada. Que horas você acha que era?
bana göre sezon 7ydi ozamanlar çok keyi alıyordum sezon 8 de olabilirBen oyuna sezon 3'te başladım ve en keyif alığım zamanlar sezon 4 zamanlarıydı. Sizce hangi zamanlardı?
sezon 4 oyunun en dengeli zamanlarıydı benceBen oyuna sezon 3'te başladım ve en keyif alığım zamanlar sezon 4 zamanlarıydı. Sizce hangi zamanlardı?