LoL'ün sezon 14 güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
League of Legends sezon 14 güncellemesi bence hiç olmamış. Oyun bozulmuş, Draktharr'ın gitmesi falan çok üzdü. Çarlar aşırı op, değişik bir şeylere dönüştü. Kha'Zix Q ile 1.6K vuruyor, çok değişik. Hele Trundle Warwick'den fazla can çalıyor yani kısası kısas olmamış. Güncelleme oyunu bozmuşlar. Vadinin alametidir, barondur değişik olmuş. Baron çok kötü olmuş. Red, blue falan değişiyor, çok kötü olmuş. İnşallah kısa süre içerisinde değişir. Değişmeyecek büyük ihtimalle. Sizin görüşleriniz nasıl?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ben yıllardır oynadığımız oyuna yenilik gelmesini sevdim ya açıkçası yani artık klasikleşmiş stratejilerin yerine yeni opsiyonların çıkması hoş olmuş özellikle jungle mainlerin hoşuna giden bir harita olduğunu düşünüyorum en azından kendim için

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yenilik gelmesi güzel bir şey bence unutulmad8ğını gösterir

Oto
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eski halini tercih ettim ama ne yazık ki değişmiyorlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence harita kötü olmuş bakılırsa hep bir şey eksik gibi geliyor oynanırken diğerlerine gelicek olursak bence gayet güzel itemlerin gitmesi kötü oldu ama:(

Üye
2 HİZMET YILI
gayet güzel kanka Qiyana oyuna geri döndü
bi ara profilime bakabilirsiniz
bazı yönden iyi bazı yönden kötü mesela kayn için çok iyi olmuş çok mobil çar oldu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eski lol oyunucusu olarak hiç güzel gelmedi çogu çarın hasarı dengeli degil ve buda oyundan zevk almamızı engelliyo

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
draktar rüzgarın hiddeti gibi itemleri çok özlüyorum ancak yeni sezonu çok sevdim. bir adc main olarak ölmeyen tanklardan illallah etmiştim. Adam skill tutturamasa bile sadece üzerime doğru koşup düz vuruş atarak kesiyordu.... Yeni sezonda tank metası yok herkes herkese tek atıyor. <3

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tüm sapiyonlara yüzde 50 armor ve büyü direnci gelirse okey olur fightlar 0.1sn sürüyor biraz uzun sürse skill tutursak kaytlasak fena olmazdı

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eski hali daha iyi tabi bu gelişecektir yeni yamalarla şuan çarlar kırık

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sezon 14 ile gelen yeni hiçlik kurtları bence oyun boyunca sürmesi çok iyi olmuş. Yeni haritada daha iyi mobilite artmış. Senin dediğin bazı karakterlerin aşırı saçma olma özelliği yavaş yavaş düşücek bence yeni yamalarla beraber bu hasarlara bakılırsa.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
herşey aynı kalsa oyunun hicbir anlamı olmaz oyun oynanmamaya baslar yeniliklerin gelmesi bence cok daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...