Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL'ün sezon 14 güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Her şeritte, harita dengesiyle ilgili uzun süredir devam eden endişeleri ve şikayetleri gidermek için duvarlarda ve çalılarda değişiklikler görülüyor.
Üst şerit ormandan şeride kadar olan mesafeyi uzatmak için kırmızı yan duvarların değiştirildiğini görüyor. Ayrıca nehrin üst kısmındaki mavi taraftaki duvar boyunca uzanan çalılar da taşındı. Çalılık artık nehrin o bölümünün ortasında.
Bu, LoL 14. sezonunda üst koridora baskın yapmanın daha zor olduğu anlamına geliyor, bu da rakibinize karşı dalgalar ve koridorla mücadele etmeyi kolaylaştırıyor.
Bu arada Orta şerit her iki taraftaki çalıları nehrin daha da içine doğru hareket ettirir. Bu, baskın yapan düşmanların koridora saldırmasının artık daha zor olduğu anlamına geliyor. Duvarlar da daha iyi simetri sağlayacak şekilde değiştirilerek orta şerit genel olarak daha güvenli hale getirildi.
aşırı kötü olumş diyodum ilk oynadığımda berbat diyodum sonra alışmaya başladım ama bence alamete binilmesi ve alamettten önce çıkan küççük yaratıklar falan bence çok kötü hala belkide alışmam gerektir bilmiyorum
biraz dengesiz olmuş dayı ama yarık gökyüzü falan çok güçlü olmuş yeni ap eşyalarıyla biraz dengelemeye çalışmışlar fakat ad assasinler geri planda bence
Yenilik gelmesi güzel olmuş knka fakat eski halinde kalsa benim için de daha iyi olurdu şuan hani itemler yeni diye büyük ihtimalle bu kadar abartılmış umarım ileri de ki güncellemeler de güzel bir nerf atarlar aşırı abzürt çünkü ne kadar kasarsan kas kıytı köşede ki adam bir item yüzünden seni harcayabiliyor