Onaylı Üye
sup lux ta op knk ben oyle oynuyorum çoğu maçı kazanıyorum
- TOP = Malphite, Camille, Pantheon, Shen, Darius.
- JUNGLE = Nunu, Hecarim, Graves, Olaf, Kha'Zix.
- MID = Anivia, Zed, Pantheon, Ekko, Fizz.
- ADC = Jhin, Kai'sa, Samira, Lucian, Vayne.
- SUPPORT= Leona, Pantheon, Thresh, Maokai, Nautilus.
kanka yüksek elo olarak konuşuyorum tamamen adc metası adc oynayabiliyorsan support bul support oynayabiliyorsan adc bul eğer jungle oynuyorsan botu cample veya midsen durmadan bota roam at en temiz oyun kazanma şekli bu meta şuanda adclere yönelik late game gidiyor oyunlar sivir felan o yüzden metaya girdigençler suan metanın ne oldugunu kısaca öztlicek var mı rica etsem
Tank çarları hasar patlatmasada takımını tanklaması yeterli be kankaşuanda meta çarları off tank veya tank olan şampiyonlar hem ölmeyip hemde fena hasarlar patlatıyolar mesela ornn hecarim noctorn gragas gibi
hem takımı acayip tanklıyo hem hasarda vuruyo ben bu metayı anlamadımTank çarları hasar patlatmasada takımını tanklaması yeterli be kanka
karşındaki dariusa tf de kaçarın yok dostum pasifi ultisinden daha fazla iş yapıyo q hayvan gibi can çalıyokanka meta kendi oynayış türüne bağlıdır bence sadece güncel buildleri takip etsen yeter bütün meta çarlarının ctleri var zırh kasana kraken çıkmak gibi.
kanka ağır yaraya karşı ign + morello falan çıkarsan pasifi hiç bişey yapamazkarşındaki dariusa tf de kaçarın yok dostum pasifi ultisinden daha fazla iş yapıyo q hayvan gibi can çalıyo
kanka ağır yaraya karşı ign + morello falan çıkarsan pasifi hiç bişey yapa
bilmiyorum ama kanka dedim gibi dari bozuk darime güveniyorum <3kanka ağır yaraya karşı ign + morello falan çıkarsan pasifi hiç bişey yapamaz
sionda öyleağır tanklar kesinlikle tahm kench main bi arkadaşım var işsiz gibi tahm kench oynuyor ve oyun sonu 5 kişi bir araya gelip öldüremiyolar kule hitinden ise 15 falan yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?