herşeye bir kısayol eklenmiş bu konuda valoranta benzemiş tebrik etmek lazımYeni gelecek olan sohbet sistemi bence çok kullanışlı olmuş. Sizin fikirleriniz nedir? Yorumlarda bekliyorum, daha PBE'de çalışan bir özellik. Yakında tüm sunuculara gelecekmiş.
bazen takımıma yazacagım bir infoyu genelee yazıyorum rakip takım da görüyor çok sinir bozucu bir durum başta cok zorlandım ama baya iyi olmuş kolaylık sagladıYeni gelecek olan sohbet sistemi bence çok kullanışlı olmuş. Sizin fikirleriniz nedir? Yorumlarda bekliyorum, daha PBE'de çalışan bir özellik. Yakında tüm sunuculara gelecekmiş.
shift+enter kalkmadı gailba ben hala kullanabilyorum?eski günler be shift+enter'ı da kaldırdılar ahlan
Daha önceden gelmiş olması lazımdı yıl olmuş 2023 yeni mi geliyor ciddenYeni gelecek olan sohbet sistemi bence çok kullanışlı olmuş. Sizin fikirleriniz nedir? Yorumlarda bekliyorum, daha PBE'de çalışan bir özellik. Yakında tüm sunuculara gelecekmiş.
bu çoktandır gelmemişmiydi ben 2 haftadır kulanıyorum bu özeliğiYeni gelecek olan sohbet sistemi bence çok kullanışlı olmuş. Sizin fikirleriniz nedir? Yorumlarda bekliyorum, daha PBE'de çalışan bir özellik. Yakında tüm sunuculara gelecekmiş.