I have for you script send me messagehi all, I need a macro script to control recoil in PUBG steam, I'm using mouse Logitech with g102
in youtube all is paid!!!
Dostum devlet sırrı mı ? Bura da paylaşsan da diğer oyuncular da faydalansa ?I have for you script send me message
kankam yasak belki ondan paylasmadımDostum devlet sırrı mı ? Bura da paylaşsan da diğer oyuncular da faydalansa ?He günah falansa saygı duyarım
Hee anladım özür dilerimkankam yasak belki ondan paylasmadım![]()
olur knkam paylasırım insallahHee anladım özür dilerimBu site de genel de insanlar paylaşmak yerine özelden bilgi alışverişi yapıyor seni onlardan sandım k.bakma .
Bu arada özel mesaj kısmı da kurallara baki diye biliyorum paylaşılması yasak sitelerin paylaşımı yine yasak ama dosya olarak paylaşacaksan boş zamanında bizler içinde bir konu sunum vs hazırlayıp bizimle de paylaşır mısın alıntı yasak değil hatırladığım kadarı ile
paylaşırsan güzel olurolur knkam paylasırım insallah![]()
Tabii ki bloody macroları. Bloodynin üstüne yok ne yazık kilogitech macroları mı daha iyi yoksa bloody mi
I want too, u downloaded?hi all, I need a macro script to control recoil in PUBG steam, I'm using mouse Logitech with g102
in youtube all is paid!!!