Üye
Oyun yöneticilerinin yardım ettiğini vs. okumuştum. Kaldı ki online oyunlarda para hilesi yapmak pek mümkün değil sonuçta sunucuya bağlı...Merhaba hocam ben grubunuza üye oldum çok sevdim.Bana bi oyunda yardım eder misiniz ?
"Lords Mobile" diye bi oyun var.Çinliler biz Türklere çok acı çektiriyolar oyunda gelişemiyoruz habire saldırıyorlar çünkü hile yapmışlar.Sizde biz Türklere bu oyunda "Mücevher Hilesi" yaparsanız çok memmnun olurum.Lütfen yardım ediniz.Kararınızı bana mesaj olarak iletirseniz çok sevinirim.
yapacaklarını zannetmıyorumcevap verin lütfen
Oyun yöneticilerinin yardım ettiğini vs. okumuştum. Kaldı ki online oyunlarda para hilesi yapmak pek mümkün değil sonuçta sunucuya bağlı...Merhaba hocam ben grubunuza üye oldum çok sevdim.Bana bi oyunda yardım eder misiniz ?
"Lords Mobile" diye bi oyun var.Çinliler biz Türklere çok acı çektiriyolar oyunda gelişemiyoruz habire saldırıyorlar çünkü hile yapmışlar.Sizde biz Türklere bu oyunda "Mücevher Hilesi" yaparsanız çok memmnun olurum.Lütfen yardım ediniz.Kararınızı bana mesaj olarak iletirseniz çok sevinirim.
bunu soylemek bu kadar zor olmasada o kadar basıt deıl profosyoneller bıle zar zor yapabılıyor *_*Hacklemeyi keşke öğrenebilseydim öğrenseydim bu grubu çok büyük katkı sağlardım
belki bluestacks den cheatengine yardımıyla bi kaç hile yapılabilir denemek lazım
onlar sağlam oyunlar onlarda olmaz zaten düşük oyunlarda olurBen Clash Royale ve Clash Of Clans 'da denemiştim çalışmıyor maalesef ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?