Lordstown Motors, bir aksaklık sonrası üretime ve teslimatlara yeniden başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI

Lordstown Motors Corp, Endurance adlı elektrikli kamyoneti için üretim ve teslimatları yeniden başlatma kararı aldı. Şirket, daha önce beklenenden daha düşük önceden sipariş sayıları nedeniyle üretimi durdurmuştu.

Lordstown, şirketin şimdiye kadar 100.000'den fazla ön sipariş aldığını söyledi. Ancak geçen hafta yapılan açıklamada, bazı ön siparişlerin geri çekildiği ve siparişlerin toplamının daha önce belirtilenden daha düşük olduğu ortaya çıktı.

Şirket, bu sorunun çözümü için farklı adımlar attıklarını belirtti ve teslimatların 2023 yılının başlarında başlayacağını açıkladı.

Lordstown Motors, Ohio'daki bir General Motors fabrikasında üretim yapıyor. Şirketin kurucusu ve CEO'su Steve Burns, geçtiğimiz haftalarda "kaynaklar konusunda endişeliyiz" diyerek, şirketin yakın zamanda iflas ilan etme ihtimalinin olduğunu ima etmişti.

Lordstown Motors, elektrikli kamyoneti Endurance'ın üretimi ve teslimatı için gerekli olan 2,2 milyar dolarlık finansmanı sağlamak için SPAC (Özel Amaçlı Satın Alma Şirketi) aracılığıyla halka açılmıştı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bunlarında uyum sağlayıp elektripe geçmesi lazım

You Fought well but on the wrong side
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bundan 1 tane gördüm duruşları aşırı kaba bütün şirketlerin elektrikliye dönmesi de cabası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...