Lost Ark Chaos Dungeon Room 1 Clear Bot

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şuana kadar uzun süre kullanıpta ban yiyen birileri bu konu altında bilgilendirme yapabilirse çok güzel olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Questing yapan bir bot softwarei duydunuz, gördünüz mü? Görevleri yapması en çok vakit alan şey altlar için. Subscriptionlu bir software bile varsa otomatik görev yapan düşünürüm.
Post automatically merged:

Bu arada ben denedim, farklı steam accountunda açtım öncelikle. 2-3 gün bıraktım öyle, ondan sonra Revive hotkeyinide ayarladım, ardından main accountumda da yaptım. Ban waveinden bahsettiler "botlar" için fakat bu bir makro gibi aslında. Bir şey olmadı hesaplarıma.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Questing yapan bir bot softwarei duydunuz, gördünüz mü? Görevleri yapması en çok vakit alan şey altlar için. Subscriptionlu bir software bile varsa otomatik görev yapan düşünürüm.
Post automatically merged:

Bu arada ben denedim, farklı steam accountunda açtım öncelikle. 2-3 gün bıraktım öyle, ondan sonra Revive hotkeyinide ayarladım, ardından main accountumda da yaptım. Ban waveinden bahsettiler "botlar" için fakat bu bir makro gibi aslında. Bir şey olmadı hesaplarıma.
Merhaba, bahsettiğiniz botlar tamamen ücretli botlardır. Ek olarak şu an satışı yapılan botlarda mevcut fakat satıcıların hiçbir güvenilir kaynağı yoktur. Oyunun ilk çıktığı yer Güney Kore olduğu için oyunda bot kullananların çoğu da onlardır. Kore bot yapımcılarına ulaşabilirseniz ücretli bir şekilde kullanabilirsiniz. Belirttiklerim dışında ücretsiz bot bulunmamaktadır. Ban kısmına gelecek olursak ekrandaki koordinatlara göre yapılandırılıp oyuna enjecte edilmeden kullanılabilir olduğu için ban riski bulunmamaktadır. Banlanabilmeniz için Lost Ark yapımcılarının AutoHotkey uygulamasını yasaklaması gerekmektedir. Bunun getirileceğini de düşünmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu bot hersınıfta kullanılıyormu acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam yapamadım ben defalarca videoyu izledim bi yerde bi sorun oluyor yardımcı olablirmisin bana

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu hileyi kullanmayı başaran var mıdır? Hala çalışıyor mu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
I'm glad that there is at least something for this game, a cool site - it feels like I'm stuck here for a long time for many many many games