Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
cooldown sıfırlama gelir mi

dc : kalesemawdlkamak
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Çok iyi çalışıyor sıkıntı yaşatmadı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
elinize sağlık başarılı kılıcın keskin olsun o7

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Thank you, the hack works great, but damn, Lost Ark has to be one of the most boring generic mmorpg I've played, it surely isn't an ARPG.

Played during beta only to uninstall the next day and I'm already uninstalling it again after playing it for 2 hours.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
i will try it looks great as usual from nader <3

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Perma ban yedim, bilginize. Sadece speed hack kullandım, baska bir seyi acmadim bile. /kimsenin olmadigi yerlerde, hic kimseden rapor yemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dostum bende perma yedim, açıldı mı banın?
Post automatically merged:

Son anda kurtardık beyler..... Hile kullanmak riskli. Bunu gözardı ederek mainde kullandım. Sadece attack speedi açtım, kimsenin yanında da kullanmadım. Amazon destekle konuşa konuşa hallettim durumu ingilizcem iyi olduğu için, ama şans tamamen. İlgilenmeyedebilirler eğer siz perma ban yerseniz. Oyuzden tavsiyem, başka steam hesabınızla kullanın. İyi formlar.

Ekli dosyalar

• ssss.png
    5.2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
i will try it today and see how's everything with it

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Move speed kullanılmadığı sürece bu hile ile otomatik ban yemezsiniz! Lütfen, yanlış bilgilendirenlere uymayın. A.Speed'i belli oranda kullanıp FOV'uda kullanabilirsiniz. Bu ikisinin otomatik yakalanıp banlandığı mümkün değil. Ancak move speed olayında banlanma riski mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben de sadece fov çalışıyor win 11 kullanıyorum hile normal bi şekilde aktif oluyor ama sadece fov çalışıyor move speed seçtiğimde daha yavaş gidiyor karakter kapatınca düzeliyor

Life is too short to worry make it SUPREME
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
thanks for updating, I have been using it for a while now, no problem so far

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Move speed tikini bile açmadım, sadece attack speed kullandım ve banlandım. Ban appeal ile banımı açtırdım,zar zor oldu oda. Ve tabiki rapor yemediğimi %100 söyleyebilirim, sadece chaos ve solo raidlerde kullandığımdan dolayı. %100 not detectable diyemezsin zaten. Ben sadece uyarıyorum, riskini alarak mainimde kullandım ve banlandım, banımı açtırdım şanslıydım. Siz o kadar şansalı olmayabilirsiniz. Banımı açtırma serüvenimde 3. ban appealımda oldu,..

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Move speed tikini bile açmadım, sadece attack speed kullandım ve banlandım. Ban appeal ile banımı açtırdım,zar zor oldu oda.
Dostum sadece attack speed kullanarak diğer steam hesabımda banlanmadım, ama mainimde banlandım. Şans ya da bi durum söz konusu bazı noktalarda sanırım anti cheat programı yakalyabiliyor ve banlanıyorsun ve o durumlarda nadir herhalde. Ama kimseden rapor yemediğim halde banlandıysam detectable olduğu kanadına burdan geliyorum. Sana kalmış, başka bir steam accountun varsa o hesapta denemeni tavsiye ederim. Ama sadece speed hack içinde değer mi dersen , değmez, oyuzden mainde kullanmıyorum artık banım açıldığı için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...