Onaylı Üye
thankyou so much nader!!Cheat updated for latest game patch.
thankyou so much nader!!Cheat updated for latest game patch.
dostum bende perma yedim, açıldı mı banın?Bu zamana kadar mov speedde böyle bir durum söz konusu değilken şimdi varsa eğer, bu büyük sıkıntı. Bir de sistem otomatik yakalıyorsa o daha büyük sıkıntı. Bakalım ticket attık açamazsak, bok yoluna gidecek 700 saatlik ve nerdeyse gold hesabıyla 2 bin liralık hesap
Sadece fov çalıştı denedimwin 11 de çlışıyor mu
Move speed tikini bile açmadım, sadece attack speed kullandım ve banlandım. Ban appeal ile banımı açtırdım,zar zor oldu oda. Ve tabiki rapor yemediğimi %100 söyleyebilirim, sadece chaos ve solo raidlerde kullandığımdan dolayı. %100 not detectable diyemezsin zaten. Ben sadece uyarıyorum, riskini alarak mainimde kullandım ve banlandım, banımı açtırdım şanslıydım. Siz o kadar şansalı olmayabilirsiniz. Banımı açtırma serüvenimde 3. ban appealımda oldu,..Move speed kullanılmadığı sürece bu hile ile otomatik ban yemezsiniz! Lütfen, yanlış bilgilendirenlere uymayın. A.Speed'i belli oranda kullanıp FOV'uda kullanabilirsiniz. Bu ikisinin otomatik yakalanıp banlandığı mümkün değil. Ancak move speed olayında banlanma riski mevcut.
Çalışıyor 21H2 e kadarwin 11 de çlışıyor mu
Dostum sadece attack speed kullanarak diğer steam hesabımda banlanmadım, ama mainimde banlandım. Şans ya da bi durum söz konusu bazı noktalarda sanırım anti cheat programı yakalyabiliyor ve banlanıyorsun ve o durumlarda nadir herhalde. Ama kimseden rapor yemediğim halde banlandıysam detectable olduğu kanadına burdan geliyorum. Sana kalmış, başka bir steam accountun varsa o hesapta denemeni tavsiye ederim. Ama sadece speed hack içinde değer mi dersen , değmez, oyuzden mainde kullanmıyorum artık banım açıldığı için.Move speed tikini bile açmadım, sadece attack speed kullandım ve banlandım. Ban appeal ile banımı açtırdım,zar zor oldu oda.