Hile sorunsuz çalışıyor fakat bir süre (3-4 saat) sonra connection error g0x9 hatası veriyor ve oynamanıza dahi izin vermiyor.
4 Günlük test olarak bu yorumu yapıyorum.
Hile gayet güzel çalışıyor fakat belli bir süre sonrasında sistem yakalıyor sanırım oyundan attı yaklaşık 6 saattir giriş sağlayamıyorum oyuna hata veriyor. Bilginize sayın adminim @nader11ndeu
Hile gayet güzel çalışıyor fakat belli bir süre sonrasında sistem yakalıyor sanırım oyundan attı yaklaşık 6 saattir giriş sağlayamıyorum oyuna hata veriyor. Bilginize sayın adminim @nader11ndeu
Bir arkadaşımızın başına da böyle bir şey gelmiş ve dediğine göre Attack Speed'i 3'ün üzerine çıkardığınız zaman bazı skillerin süreleri kısalıyormuş. Bu sebeple bazı skillere hızlı eriştiğiniz zaman oyun birkaç sorun yaratabiliyor. Oyundan atıp 6 saat girmenizi engellemek gibi.
yaklaşık 2 gündür kullanmama rağmen ban yok, eksikleri var yakındakı oyuncu sayısı hilenin menüsünde olmak yerine oyunda ve daha rahat görülebilir bi yerde olsa çok daha güzel olur.
Bir arkadaşımızın başına da böyle bir şey gelmiş ve dediğine göre Attack Speed'i 3'ün üzerine çıkardığınız zaman bazı skillerin süreleri kısalıyormuş. Bu sebeple bazı skillere hızlı eriştiğiniz zaman oyun birkaç sorun yaratabiliyor. Oyundan atıp 6 saat girmenizi engellemek gibi.
Lost Ark Valve Anti Cheat sistemi kullanmamaktadır. EAC üzerinden ban yerseniz Oyun Yapımcısı tarafından uzaklaştırıldı olarak steam profiliniz işaretlenir.