Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile sorunsuz çalışıyor fakat bir süre (3-4 saat) sonra connection error g0x9 hatası veriyor ve oynamanıza dahi izin vermiyor.
4 Günlük test olarak bu yorumu yapıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile gayet güzel çalışıyor fakat belli bir süre sonrasında sistem yakalıyor sanırım oyundan attı yaklaşık 6 saattir giriş sağlayamıyorum oyuna hata veriyor. Bilginize sayın adminim @nader11ndeu

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aralıksız 10 saat oynadım. Herhangi bir yasaklama yok.
G0x9 Connection Error hatası ile hiç karşılaşmadınız mı?
Post automatically merged:

Hile gayet güzel çalışıyor fakat belli bir süre sonrasında sistem yakalıyor sanırım oyundan attı yaklaşık 6 saattir giriş sağlayamıyorum oyuna hata veriyor. Bilginize sayın adminim @nader11ndeu
Aynı sorun bendede mevcut

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI

Bir arkadaşımızın başına da böyle bir şey gelmiş ve dediğine göre Attack Speed'i 3'ün üzerine çıkardığınız zaman bazı skillerin süreleri kısalıyormuş. Bu sebeple bazı skillere hızlı eriştiğiniz zaman oyun birkaç sorun yaratabiliyor. Oyundan atıp 6 saat girmenizi engellemek gibi.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
11 HİZMET YILI
Attack speedi abartırsanız g-xx hatası alıp 30 dakika banlanırsınız. Dert ediyorsanız attack speed kullanmayın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
en uygun kullanım için attack speed 2.5 da kalmalı, bu özelliğin olması da güzel oldu çok teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yaklaşık 2 gündür kullanmama rağmen ban yok, eksikleri var yakındakı oyuncu sayısı hilenin menüsünde olmak yerine oyunda ve daha rahat görülebilir bi yerde olsa çok daha güzel olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hile kullanıp vac ban yiyenleri gördüm böyle birşey yaşayan oldumu?

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu bilgi doğrulandı çözümünü pcyi ve modemi sıfırlayarak bozdum. Attack Speed'i 3 üzerinde kullanmayın.
Attack speedi abartırsanız g-xx hatası alıp 30 dakika banlanırsınız. Dert ediyorsanız attack speed kullanmayın.
Bilgi için teşekkür ederiz
Post automatically merged:

Hile kullanıp vac ban yiyenleri gördüm böyle birşey yaşayan oldumu?
Lost Ark Valve Anti Cheat sistemi kullanmamaktadır. EAC üzerinden ban yerseniz Oyun Yapımcısı tarafından uzaklaştırıldı olarak steam profiliniz işaretlenir.

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Beğendim ben görevlere hızlı Koşup gidiyorum valla 1 saata 19 Lv oldum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...