It may not be comptible on your windows version?I'm trying to run a cheat on the ru server, but the blue screen of death crashes after I start the game. what should I do?
Aralıksız 10 saat oynadım. Herhangi bir yasaklama yok.Ban riski var mı ?
G0x9 Connection Error hatası ile hiç karşılaşmadınız mı?Aralıksız 10 saat oynadım. Herhangi bir yasaklama yok.
Aynı sorun bendede mevcutHile gayet güzel çalışıyor fakat belli bir süre sonrasında sistem yakalıyor sanırım oyundan attı yaklaşık 6 saattir giriş sağlayamıyorum oyuna hata veriyor. Bilginize sayın adminim @nader11ndeu
Hile gayet güzel çalışıyor fakat belli bir süre sonrasında sistem yakalıyor sanırım oyundan attı yaklaşık 6 saattir giriş sağlayamıyorum oyuna hata veriyor. Bilginize sayın adminim @nader11ndeu
Attack speedi abartırsanız g-xx hatası alıp 30 dakika banlanırsınız. Dert ediyorsanız attack speed kullanmayın.Hile gayet güzel çalışıyor fakat belli bir süre sonrasında sistem yakalıyor sanırım oyundan attı yaklaşık 6 saattir giriş sağlayamıyorum oyuna hata veriyor. Bilginize sayın adminim @nader11ndeu
teşekkürlerAralıksız 10 saat oynadım. Herhangi bir yasaklama yok.
Bu bilgi doğrulandı çözümünü pcyi ve modemi sıfırlayarak bozdum. Attack Speed'i 3 üzerinde kullanmayın.Bir arkadaşımızın başına da böyle bir şey gelmiş ve dediğine göre Attack Speed'i 3'ün üzerine çıkardığınız zaman bazı skillerin süreleri kısalıyormuş. Bu sebeple bazı skillere hızlı eriştiğiniz zaman oyun birkaç sorun yaratabiliyor. Oyundan atıp 6 saat girmenizi engellemek gibi.
Bilgi için teşekkür ederizAttack speedi abartırsanız g-xx hatası alıp 30 dakika banlanırsınız. Dert ediyorsanız attack speed kullanmayın.
Lost Ark Valve Anti Cheat sistemi kullanmamaktadır. EAC üzerinden ban yerseniz Oyun Yapımcısı tarafından uzaklaştırıldı olarak steam profiliniz işaretlenir.Hile kullanıp vac ban yiyenleri gördüm böyle birşey yaşayan oldumu?
bu şartlar bende mevcut idi fakat site güncellenmiş çoğu şey sifirlanmiş küçük bi kiyak 2015 den beridir destekcinizim