I have been using it at max settings just enable the nearby player control so they wont susdo you konw the maximum speed conseilled to be undetectable?
I have been using it at max settings just enable the nearby player control so they wont susdo you konw the maximum speed conseilled to be undetectable?
işe yarıyor mu hala ?hile çok iyi, panic settings i ayarlayın arkadaşlar birisini görünce dursun hile ban filan yemezsiniz
Fazla uzun sürmez full ayarlarda oynaman kanaatimce.şuan oynuyorum full ayarlarda herhangi sıkıntı yok çalışmakta
ki uzun da sürmeyecektir zaten.Fazla uzun sürmez full ayarlarda oynaman kanaatimce.
Go to the game files. Enter the EFGame folder and then the Config folder.allways dc from server anny idea whit anny settiings low and high settings pls help
yürüme hızı, saldırı hızı ve kamera geniş açı var. temel hile yanikullanan var mı acaba nasıl güzel mi
şuana kadar bir ban yok ama ayarı yaparken dikkat et bide hızı kullanırkende yanında başka oyuncu varsa raporlar ona göregüvenilirmi ona göre denemek istiyorum hesabıma çok emek verdim