Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
veni güncelleme de gelmişken bir an önce kullanmak istiyorum onaylı üye otomatik mi oluyor yoksa modlar mı oluyor bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Süper paylaşım. Atak hızımızı arttırıp mekana geri dönelim

Life is free but live need to pay
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@nader11ndeu sir i got banned 3days :v lmao , from my look sir movent speed and attack speed/casting speed only work good at solo , need something can use with mutiplayer be like ghost damaged / range damaged just my opinion , only got this after update , the first are very safe btw you and MH team are did well so far on EAC - Easy Anti Cheat they so good on finding cheater/cheating xD i got catched anyone else ?

Ekli dosyalar

• 1646455876354.png
    1646455876354.png
    172.6 KB · Görüntüleme: 26
Take The Stress Out Of GAME
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@nader11ndeu sir i got banned 3days :v lmao , from my look sir movent speed and attack speed/casting speed only work good at solo , need something can use with mutiplayer be like ghost damaged / range damaged just my opinion , only got this after update , the first are very safe btw you and MH team are did well so far on EAC - Easy Anti Cheat they so good on finding cheater/cheating xD i got catched anyone else ?

can you share your setting on cheat that you got ban ? sho much you setting atk speed move speed ?

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
arkadaşlar tavsiye vereyim herekte hızını 800de kullanıyorum yanıma bi adam gelince T ye basıyorum kendi hızına geri dönüyor sıkıntı yaşamadım daha çok iyi :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar tavsiye vereyim herekte hızını 800de kullanıyorum yanıma bi adam gelince T ye basıyorum kendi hızına geri dönüyor sıkıntı yaşamadım daha çok iyi :D
Dostum denizde speed işe yarıyomu onaylı üye olmadığım için deneyemiyorumda.Merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...