Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
It's a weekend, not a weekday. I don't think it will be updated until next Monday:shrugg:

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Normally, when the update day came, they would fix it during the day. Nothing was done for almost 3 days. We waited for it to be fixed when the weekend came. If it won't be fixed, if you post the source codes we'll take care of it. It doesn't take that long to find the address of the fast attack and fast spell.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Normally, when the update day came, they would fix it during the day. Nothing was done for almost 3 days. We waited for it to be fixed when the weekend came. If it won't be fixed, if you post the source codes we'll take care of it. It doesn't take that long to find the address of the fast attack and fast spell.
yes, it took a long time. still no progress

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
This update should have encountered difficulties that are difficult to overcome, and there is little hope.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
This update should have encountered difficulties that are difficult to overcome, and there is little hope.
No, I don't think it's a difficult situation. If it were, information would have been given. Also, 8 out of 10 updates to Lost Ark break the fast attack. All they have to do is find the address of the fast attack. If it was as difficult as you think, fast move would have to be fixed as well.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
this is the game to shine thanks admins for this

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
20dk önce felan ban yedim ayarları hiç bir zaman abartmadım ki speed attack çalışmıyor bile koşma hızınıda 2k yapmadım hiç bi zaman şehir içi koşma hızını normal kullanıyorum. pc kendi kendini resetledi oyuna girdiğimda banned reset pc felan filan bişeyler yazıyordu pek ingilizcem yok sonra pc resetlediğimde charlarım yoktu silinmiş sıfırdan char aç diyordu oyun bana sonra tekrar reset attım pc ye oyuna girdiğimde yine reset pc felan bişeyler yazıyordu reset pc yazan sekmeyi kapattım serverime tıkladım charlarım geri gelmiş sanki hiç ban yemedim gibi bişey oldu neler oldugunu anlamadım charlar duruyor korktum biraz .d

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
20dk önce felan ban yedim ayarları hiç bir zaman abartmadım ki speed attack çalışmıyor bile koşma hızınıda 2k yapmadım hiç bi zaman şehir içi koşma hızını normal kullanıyorum. pc kendi kendini resetledi oyuna girdiğimda banned reset pc felan filan bişeyler yazıyordu pek ingilizcem yok sonra pc resetlediğimde charlarım yoktu silinmiş sıfırdan char aç diyordu oyun bana sonra tekrar reset attım pc ye oyuna girdiğimde yine reset pc felan bişeyler yazıyordu reset pc yazan sekmeyi kapattım serverime tıkladım charlarım geri gelmiş sanki hiç ban yemedim gibi bişey oldu neler oldugunu anlamadım charlar duruyor korktum biraz .d
Hileden kaynaklı değil Easy-Anti Cheat engellemiş seni. Tam olarak açılamamış olabilir bu gibi sebepler yaşanıyor bu anti cheatte.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
attackspeed ben de çalışmıyor ama gerisi sorunsuz

Üye
4 HİZMET YILI
Yo boys.. you shouldn't use that for now... even if the movement speed is still working.. the game get updated.. so you should wait for them to update the cheat :) (it's not safe for now)..

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Gercekten çok ilginc.resetlerden sonra gun icerisinde guncellenirdi.suanda rankedlarin geldigi sezonda en onemli zamanda guncelleme gelmiyor. Belki gercekten baska problemler vardır bilemeyiz. Ama keske bir feedback verilse daha iyi olurdu diye dusunuyorum. Saygilar

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gercekten çok ilginc.resetlerden sonra gun icerisinde guncellenirdi.suanda rankedlarin geldigi sezonda en onemli zamanda guncelleme gelmiyor. Belki gercekten baska problemler vardır bilemeyiz. Ama keske bir feedback verilse daha iyi olurdu diye dusunuyorum. Saygilar
Katılıyorum. Keşke bir an önce güncellense

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
beklenen an gelmis :D ellerinize saglik deneyecegim

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
can you add more option like bdo, animation will be cool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...