Çözüldü Lost Ark hilesi ne işe yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyuna yeni başlıcam forumdakı hıleyı kullanmayı dusunuyorum sadece move speed ve attack speed var bunlar ne işime yarayabilir çok iş yaparmı bilgisi olan yazabilir mi

Çözüm
Öncelikle söylemeliyimki sorduğunuz soru çok anlamsız hile ne işime yarar gibi düşünmenizin amacını anlayamadım. Hilenin özelliklerine bakarak zaten ne işe yarayacağını az çok kestiriyor olmanız gerekirdi.

MMORPG oyunlarıın temel özelliği belli bir a noktasından b noktasına gitmektir Speed Hack size bu durumda inanılmaz bir destek vererek yardımcı olacaktır. Atack speed skillerinizi kullanırken skill başlangıç ve bitiş zamanına etki eder bu sayede atacağınız skill zamanını tam anlamıyla sıfıra indirerek tetikleyici skill tuşunuza bastığınız da anlık olarak kullanmış olursunuz. Oyunda kısık bir fov ayarı var bu yüzden etrafınızı tam anlamıyla göremiyor bossların atak yapacağı zamanı kestiremiyor ve geri düşüyorsunuz fov ayarını...
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Öncelikle söylemeliyimki sorduğunuz soru çok anlamsız hile ne işime yarar gibi düşünmenizin amacını anlayamadım. Hilenin özelliklerine bakarak zaten ne işe yarayacağını az çok kestiriyor olmanız gerekirdi.

MMORPG oyunlarıın temel özelliği belli bir a noktasından b noktasına gitmektir Speed Hack size bu durumda inanılmaz bir destek vererek yardımcı olacaktır. Atack speed skillerinizi kullanırken skill başlangıç ve bitiş zamanına etki eder bu sayede atacağınız skill zamanını tam anlamıyla sıfıra indirerek tetikleyici skill tuşunuza bastığınız da anlık olarak kullanmış olursunuz. Oyunda kısık bir fov ayarı var bu yüzden etrafınızı tam anlamıyla göremiyor bossların atak yapacağı zamanı kestiremiyor ve geri düşüyorsunuz fov ayarını yükselterek bossların, karakterlerin atack yapacağı zamanı görüp kendinizi safe bir noktaya alabiliyorsunuz. Şu anda zaten ekli olan özellikler inanılmaz avantaj sağlıyor bu yüzden ekstra bir özellik eklenir mi sorusuna bu cevabı versem yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Çözüm
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI

MMORPG oyunlarıın temel özelliği belli bir a noktasından b noktasına gitmektir Speed Hack size bu durumda inanılmaz bir destek vererek yardımcı olacaktır. Atack speed skillerinizi kullanırken skill başlangıç ve bitiş zamanına etki eder bu sayede atacağınız skill zamanını tam anlamıyla sıfıra indirerek tetikleyici skill tuşunuza bastığınız da anlık olarak kullanmış olursunuz. Oyunda kısık bir fov ayarı var bu yüzden etrafınızı tam anlamıyla göremiyor bossların atak yapacağı zamanı kestiremiyor ve geri düşüyorsunuz fov ayarını yükselterek bossların, karakterlerin atack yapacağı zamanı görüp kendinizi safe bir noktaya alabiliyorsunuz. Şu anda zaten ekli olan özellikler inanılmaz avantaj sağlıyor bu yüzden ekstra bir özellik eklenir mi sorusuna bu cevabı versem yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Atackk speed skill süresini 0 amı indiriyor öyleyse çok iyi ben düz vurusu hızlı vuruyor sanıyorm

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam abartırsanız banlanırsınız atak speed mesela 3 un altında kullanırsan sıkıntı olmaz bence yinede tedbırde fayda var

Hocam peki kullandığınız ayarlar nedir? Ben sorceress ile kullanmak istiyorum karakterler arası fark oluyor mu? Kısaca en güvenli ayarlar nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hız hilesi var diye gördüm, banlanma riski her hilede olduğu gibi tabii ki vardır, tek yapmanız gereken kullanırken abartmamak.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
oyunda çok fazla bi noktadan bi noktaya gitme görevi var özellikle adaları turlarken speed hack inanılmaz işine yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...