Çözüldü Lost Ark hilesini kullanıp banlanan oldu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Konuyu açmamın sebebi ilk defa hile kullanacak olmam fakat hilenin tam anlamıyla ne işe yaradığını biliyorum tek sorum şu olacak daha önce kullanan arkadaşlar herhangi bir banlanma olayıyla karşılaştı mı? Karşılaştılarsa ne kadar süre sonra oldu? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Çözüm
hocam bildiğim bilgiye göre söyliyeyim attack speedi 3ün üstü yaparsan süreli olarak yasaklanıyorsunuz 6 saat sanırım ve speedi çok açarsanız gene süreli atıyor sanırım siz attack speedi 2.5 2.7 yi geçmeyin hocam
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben denize her açıldıgımda speed açıyorum baya da hızı attırıyom suana kadar bişey olmadı onun dısında ztn kullanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Panic modu açtığın sürece ve 1 oyuncu bile varken hız vs atak speed kapalı olduğu sürece temizsin

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oranları düzgün yaparsan sıknıtı çıkmıyor kanka o da sistemden sistem değişiyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam hangi oyunda olursa olsun hile kullanmak demek her zaman ban riski olması demek ana hesabında kullanmanı tavsiye etmem hileyi kullanırsın ban yemezsin hile tespit edilir ban yersin yada fazla belli edersin yine yersin o yüzden bunları göze alarak hileyi kulan

oğuz
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende hiçbir sıkıntı yok move speed max attack speed max fov 75 nearby players off bu ayarlarda oynuyorum hiçbir yasaklama da almadım şuana kadar umarım nazar da değmez bunu dile getirdim diye

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uzun süredir kullanan bi arkadaş var guildde henüze birşey olmadı. Geri kalanımız bekleme aşamasındayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...