Belki zaten gelmiştir ve kullanmışsınızdır yenibir karakter yaratıp ardından bileti kullanıp kullanamadığına bakın lütfenTamamlanmış görevlere bakıyorum dediğiniz tüm görevler tamamlanmış olarak gözüküyor ama powerpass gelmedi.
Tamamlanmış görevlere bakıyorum dediğiniz tüm görevler tamamlanmış olarak gözüküyor ama powerpass gelmedi.50. Seviyeye ulaştıktan sonra "Nord Vern"e gitmeniz ve ardından "Elayn's request" World Quest'i başlatmanız gerekir. Görevi yaptıktan ve Geçişi almadıktan sonra, biletin gelmemesi normaldir çünkü bundan sonra diğer Dünya Görevi “Afterimages of the Rift”i tamamlamanız gerekir. Quest Elayn's Gift'e ulaşana kadar Quest'i takip etmeye devam edin.
Belki zaten gelmiştir ve kullanmışsınızdır yenibir karakter yaratıp ardından bileti kullanıp kullanamadığına bakın lütfenTamamlanmış görevlere bakıyorum dediğiniz tüm görevler tamamlanmış olarak gözüküyor ama powerpass gelmedi.
tamamdır. oyunu kapatıp açtım geldi şimdi teşekkürler ilgi için <3Belki zaten gelmiştir ve kullanmışsınızdır yenibir karakter yaratıp ardından bileti kullanıp kullanamadığına bakın lütfen