Çözüldü lost arkta hileyle en hızlı kasılacak karakter hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
berserker açtım düz vuruşları çok verimsiz geldi bana 30 level kadar kastım ama pek sarmadı var mı daha iyi düz vuruşu daha çok vuran daha uyumlu olan saldırı hızıyla bir de 30 level oldum düz vuruşlar çok az vuruyor 70-80 arası normal mi

Çözüm
lost arkta hiçbir çar düz vurarak kasılmıyor dostum ancak t3 mayhemli berserk düz vuruşla biraz iş yapar her çar skill kullanmaya mecbur zaten oyun da böyle ilerliyor metin2 gibi değil.

düz vuruşların çok az vuruyor olması normal berserker muhteşem bi seçim 1390 ilvl berserkerım her raidde en çok dmgi ben çıkartıyorum hileyle çok iyi oluyor.

ayriyeten db, sorc ve yeni gelecek olan 2 class da bu hileyle çok iyi olacak diye düşünüyorum kısaca her karakterin fazlasıyla işine yarıyor erkenden karar verme zaten oyun 50 lvldan sonra başlıyor.
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
lost arkta hiçbir çar düz vurarak kasılmıyor dostum ancak t3 mayhemli berserk düz vuruşla biraz iş yapar her çar skill kullanmaya mecbur zaten oyun da böyle ilerliyor metin2 gibi değil.

düz vuruşların çok az vuruyor olması normal berserker muhteşem bi seçim 1390 ilvl berserkerım her raidde en çok dmgi ben çıkartıyorum hileyle çok iyi oluyor.

ayriyeten db, sorc ve yeni gelecek olan 2 class da bu hileyle çok iyi olacak diye düşünüyorum kısaca her karakterin fazlasıyla işine yarıyor erkenden karar verme zaten oyun 50 lvldan sonra başlıyor.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

sağol brom dedim yanlış yaptığım bir şey mi var düz vuruş konusunda çok anlamıyorum şu an oyundan sadece sağa sola gidip görev yapıyorum :D

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
sağol brom dedim yanlış yaptığım bir şey mi var düz vuruş konusunda çok anlamıyorum şu an oyundan sadece sağa sola gidip görev yapıyorum :D
hiçbir görevi es geçmemeye çalış mapde ünlem kalmayana dek görevleri yap ilerde çok faydasını göreceksin zaten speed de var koştura koştura bitiriyorsun kolay oluyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hiçbir görevi es geçmemeye çalış mapde ünlem kalmayana dek görevleri yap ilerde çok faydasını göreceksin zaten speed de var koştura koştura bitiriyorsun kolay oluyor.
bazıları da sadece ana görevi yap diğerleriyle uğraşma diyor daha hızlı kasılmak için

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben berserkerde denemiştim ama bazı arkadaşlar diğer karakterleride önermiş onlarıda denemek lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lost ark düz vuruş oyunu değil kardeş skill kullanmadan kasamazsın. birde karakterlerin gercek olayını anlaman için minimum 1325 Gs ve engraving tarafıda hatrı sayılılır seviyede kasılması lazım 30 lvl hiç bi chardan tat alamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...