Love Kome: We Love Rice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kome_kv.jpg

"Love Kome: We Love Rice", bir müzikal-komedi anime serisidir. Seri, Japonya'da pirinç üretimi üzerine odaklanmaktadır.

Seri, bir lise öğrencisi olan Hikari Minowa'nın hikayesini anlatmaktadır. Hikari, ailesi tarafından işletilen bir pirinç çiftliğinde çalışırken, bir gün özel bir okula kabul edilir. Ancak, okulun pirinç tarlaları yetersiz kalınca, öğrenciler okulun hayatta kalmak için pirinç üretmeleri gerektiğini fark ederler.

Hikari ve arkadaşları, "Müzikal Pirinçler" adlı bir müzik grubu kurarak okulun pirinç üretimine yardım etmeye karar verirler. Ancak, rakip bir okulun müzikal grupları da aynı hedefe sahiptir ve rekabetleri büyük bir mücadeleye dönüşür.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ancak, Kenji'nin eski arkadaşları, onu geri kazanmak için uğraşırken ve

Build Divide: Code Black​

kulüp, diğer kulüplerle çeşitli etkinliklerde yarışırken, olaylar biraz daha karmaşık hale gelir.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
güzel tanıtım animecilerin hoşuna gidecek

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Şimdiye kadar ilk iki bölümünü izledim, sonra bir sebepten dolayı bıraktım ama tekrar izlemeye döneceğim.Açıklamanızdan da güzel ve keyifli bir dizi olduğu anlaşılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Görmüştüm bu animeyi fakat okuyunca söyle bir ön yargım gitti sanırım bir bakınıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...