Onaylı Üye
Çok güzel bir hile hemen dedected olmaz gibi geliyor beyler içiniz rahat olsun istediğiniz lige çıkınca bırakın ama
trWest mi TR mi
arıyorum nickimi yazdım eklesup arıyor musun
hayır ez kog twitch gibi champlarda oynadımvayne mi kullandın sadece
oyun bilgisi pozisyon almadüşük eloda solo vayne daha iyi gibi sen nasıl adcde bu kadar win alabiliyorsun benim suplar genelde troll oluyor![]()
kanka 10 liraya boş hesaplar buluyom herolu filan eğlencesine yani çokta umrumda eğil ligAbi boş iş ciddi söylüyorum eninde sonunda ban yiyoruz ama keyifli.
Geçen gün kullanayım dedim 14 gün civarı kullandım ama ban yemesek daha hoş olur![]()
nerden buluyorsun 10 liraya satılık hesaplarıoyun bilgisi pozisyon alma
Post automatically merged:
kanka 10 liraya boş hesaplar buluyom herolu filan eğlencesine yani çokta umrumda eğil lig
oyle bısey varsa bızede soyleyınnerden buluyorsun 10 liraya satılık hesapları
valla lpre ilk çıktığında 30 gün oynadım 30 günden sonra ban dalgası geldi ban dalgası olduğu rahmen gene oynadım hesap ban yemediAbi boş iş ciddi söylüyorum eninde sonunda ban yiyoruz ama keyifli.
Geçen gün kullanayım dedim 14 gün civarı kullandım ama ban yemesek daha hoş olur![]()
var da 20 25 tl civarı hesaplar geneldeoyle bısey varsa bızede soyleyın
kanka şimdi şöyle pasif hesaplar satıyorlar epostası değişmiyor ama 1-2 yıldır hiç girilmeyen hesaplar 50-100 herolu 10 tl aldığım yerden site ismi vermek yasak basit şekilde googlea yazarsan bulursunuzoyle bısey varsa bızede soyleyın
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/rica etsem configini discord üzerinden verebilir misin Coufin#0505