omertrans505
Efsane Üye
Türkiyem40 ekle dia master mmr
lux kesinlikle cok iyilux xerath ile oynayabilirsin oyuna taşıma katkın olur
senna ve blitz iyi benceMerhaba, SUP mainim.
preborn u kullanmaya başladım
Ancak çok beceremedim. Normalde de diğer koridorları çok beceremiyorum.
Önerileriniz neler? Bu hileyi kullanmak istiyorum ama Support da çok başarılı olamıyorum hileyi kullanırken hangi ayarlar önemli olur hangileri önemsiz hangi karakterler ile oynarsam daha iyi olur.
TR serverinde oynayan varsa ya da EUW ikisinde de Support oynuyorum premade girebiliriz hile kullanan ADC veya başka koridor mainleri ile.
Yorumlarınızı bekliyorum.
EUW Gold+
TR plat+
Olursa sevinirim. Teşekkürler.
full soraka mainleyerek rank kasan bir arkadaşım var hep takım arkadaşlarına destek oluyor ayaklı base gibi ama takım arkadaşlarında iyi olmalı muhakkak ne kadar yaşatmaya çalışsanda intliyorlarsa yapcak bişe yok ama genel olarak oyunu kazanmak insanlara denk gelirsen eğer soraka harika işler çıkarıyor pozisyon olarak arkada durcaksın zaten doçluyor skilleri tflere öne atma kendini q falan vurucam diye yakalanırsın dikkatli oynaman gerek kırılgan karakter maalesef bariyer ve sıçra alabilirsin 2 sup itemi alıp sonra tank kas bi tanesi warmong olsun pasif can doldurursun kendininkini aradaMerhaba, SUP mainim.
preborn u kullanmaya başladım
Ancak çok beceremedim. Normalde de diğer koridorları çok beceremiyorum.
Önerileriniz neler? Bu hileyi kullanmak istiyorum ama Support da çok başarılı olamıyorum hileyi kullanırken hangi ayarlar önemli olur hangileri önemsiz hangi karakterler ile oynarsam daha iyi olur.
TR serverinde oynayan varsa ya da EUW ikisinde de Support oynuyorum premade girebiliriz hile kullanan ADC veya başka koridor mainleri ile.
Yorumlarınızı bekliyorum.
EUW Gold+
TR plat+
Olursa sevinirim. Teşekkürler.