LP Reborn ne kadar sürede banlatıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Normalde farklı bir sc kullanmaktayım fakat bu sitedeki sc ye geri dönesim geldi ve önceki sc banlatmadı beni aylardır. Acaba bu banlatırmı ?(anahesabımla oynuyorum normalde sc ile o yüzden yan hesaptan gir demeyin. Ve elinde sonunda banlatırda yazmayın ben sadece uzun süre banlatmasın yeter onu istiyorum uzunluguna göre kullanacagım)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ben 70 küsür maç attım birşey olmadı

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bende full rage oynuyorum ayarları kısmadım plat4 yaptım hesabı

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
oyunu tam ekrandan veya pencereli ekran olarak oynamak fark ediyor mu acaba, kasma bakımından değil de hilenin açılması veya ban riski vs. bakımından
Ban riskini değiştirmez fakat crash yermi bilmeme daha kullanmadım

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belli bir süresi yok ama açıyorsan elbet bir gün ban yiyeceksin güncellemelerden önce atıyorlardı genelde eski scriptlerde

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Şuan 1 aydır kullandığım hesabım daha ban yemedi ama elbet ban yiyecek

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka tr de biraz zor zaten oyuncu kalmadı kolay kolay banlamazlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Normalde farklı bir sc kullanmaktayım fakat bu sitedeki sc ye geri dönesim geldi ve önceki sc banlatmadı beni aylardır . Acaba bu banlatırmı ?(anahesabımla oynuyorum normalde sc ile o yüzden yan hesaptan gir demeyin.Ve elinde sonunda banlatırda yazmayın ben sadece uzun süre banlatmasın yeter onu istiyorum uzunluguna göre kullanacagım)
Kesin bi zamanı yok illaki yersin ama Güzel bi script ile uzun süre yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
her hilenin olduğu gibi bunun da ban atma riski var. 2018-2019 yılında bir script vardı lol'ün. adını hatırlayamıyorum şuan ama ben onu yaklaşık 3 ay boyunca kullanmıştım. en son lolü bıraktım. geçenlerde hesaba girdiğimde hala ban yememişti. Şans işi biraz da

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Normalde farklı bir sc kullanmaktayım fakat bu sitedeki sc ye geri dönesim geldi ve önceki sc banlatmadı beni aylardır . Acaba bu banlatırmı ?(anahesabımla oynuyorum normalde sc ile o yüzden yan hesaptan gir demeyin.Ve elinde sonunda banlatırda yazmayın ben sadece uzun süre banlatmasın yeter onu istiyorum uzunluguna göre kullanacagım)
Bu veya başka bir sc seni elbet banlatacak hocam önemli olan ne kadar geç banlanacağın :) Sitede ki windsharpı kullanırsan direk yersin banı lpreborn gayet güzel uzun süredir banlatmıyor.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Her gün lol oynamıyorum, günde 1-2 el giriyorum. Güncellendiğinden beri ban yemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...