tamamdır ark ın kullanmadıgı hesabı emcükledim deniyeceğim . Bakalım ban atacakmı . Normalde mainde full rage aylardır ban yemedimben 70 küsür maç attım birşey olmadı
güzel bende main g1 88 lp debende full rage oynuyorum ayarları kısmadım plat4 yaptım hesabı
oyunu tam ekrandan veya pencereli ekran olarak oynamak fark ediyor mu acaba, kasma bakımından değil de hilenin açılması veya ban riski vs. bakımındanbende full rage oynuyorum ayarları kısmadım plat4 yaptım hesabı
Ban riskini değiştirmez fakat crash yermi bilmeme daha kullanmadımoyunu tam ekrandan veya pencereli ekran olarak oynamak fark ediyor mu acaba, kasma bakımından değil de hilenin açılması veya ban riski vs. bakımından
eyw hocam umarım daha önceden kullandığın gibi hiç ban yemezsin bunda daBan riskini değiştirmez fakat crash yermi bilmeme daha kullanmadım
saol bro sende ban yemessin inşeyw hocam umarım daha önceden kullandığın gibi hiç ban yemezsin bunda da
Kesin bi zamanı yok illaki yersin ama Güzel bi script ile uzun süre yemezsinNormalde farklı bir sc kullanmaktayım fakat bu sitedeki sc ye geri dönesim geldi ve önceki sc banlatmadı beni aylardır . Acaba bu banlatırmı ?(anahesabımla oynuyorum normalde sc ile o yüzden yan hesaptan gir demeyin.Ve elinde sonunda banlatırda yazmayın ben sadece uzun süre banlatmasın yeter onu istiyorum uzunluguna göre kullanacagım)
Bu veya başka bir sc seni elbet banlatacak hocam önemli olan ne kadar geç banlanacağınNormalde farklı bir sc kullanmaktayım fakat bu sitedeki sc ye geri dönesim geldi ve önceki sc banlatmadı beni aylardır . Acaba bu banlatırmı ?(anahesabımla oynuyorum normalde sc ile o yüzden yan hesaptan gir demeyin.Ve elinde sonunda banlatırda yazmayın ben sadece uzun süre banlatmasın yeter onu istiyorum uzunluguna göre kullanacagım)
ben genlede 14 gün içinde yiyomŞuan 1 aydır kullandığım hesabım daha ban yemedi ama elbet ban yiyecek
Sürekli oynamıyorum evade kullanmıyorum o yüzden olabilir benim ki.ben genlede 14 gün içinde yiyom
Rageden kastın nedir?bende full rage oynuyorum ayarları kısmadım plat4 yaptım hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?