Arkadaşlar son zamanlarda Lp Rebornun oyun stilimin çökerttiğini fark etmeye başladım. Bu gün sizlere Eksilerini ve artılarını sayacağım.
Artılar
1. Gönül rahatlığıyla hero deneyebilirsiniz.
2.Dmg kaçırmazsınız
3.Güzel bir şekilde farm ittirirsiniz.
4.Totem atılan yerleri görürsünüz.
5.Rakibin spellerini,Cooldown sürelerini,Kaç xpsinin olduğunu görebilirsiniz.
Eksileri;
1.Oynayışınız körelir, Normal oynayayım derken farm kaçırısınız falan, Miss click bol bol atarsınız.
2.Yanlış oyun sergilersiniz. (Bazı yerlerde)
3.Evade açıkken istediğiniz haraketleri yapamazsınız. Bu benim başıma çok ama çok geldi, Bazen adamları öldürmek için 1 tane skill yemeniz gerekir ama o skill i yemezseniz hile dodge atıyor ve adam kaçıyor. olur olmaz yerlerde dodge atıyor.
4.Bilgisayarınızda Bazı karakterlerde fps drop oluşuyor.
5.Şampiyon seçeneği az geliyor bana.
6.Gereksiz agresif oynayarak win eli lose yaptırabilirsiniz.
Eğer LpReborn üzerinden bir para kazanç isteğiniz varsa bundan vazgeçin. Neden mi çünkü bende LpReborna hesap boostlarım satarım diye başladım ama hiç işler umduğunuz gibi olmuyor. Ne zaman ban yiyeceğiniz belli değil 2 ucu keskin bir bıçakta gibisiniz. Eğlence için açmanızı öneririm. Tr serveri zaten full hile dolu artık geçen el Sc ile ezreal oynuyordum karşıma Script Xerath geldi bana sövüyor scyim diye ama kendiside sc, discord ver diyorum konuşalım ben biliyorum senin ne olduğunu yazıyorum adam dc etiketimi bilmiyorum diyor. Tr nin çoğunluğu zaten LpReborn kullanıcısı. Benim bir önerim olsaydı onunda sc nin Onaylı üyelere kapalı olmasını önerirdim.
Artılar
1. Gönül rahatlığıyla hero deneyebilirsiniz.
2.Dmg kaçırmazsınız
3.Güzel bir şekilde farm ittirirsiniz.
4.Totem atılan yerleri görürsünüz.
5.Rakibin spellerini,Cooldown sürelerini,Kaç xpsinin olduğunu görebilirsiniz.
Eksileri;
1.Oynayışınız körelir, Normal oynayayım derken farm kaçırısınız falan, Miss click bol bol atarsınız.
2.Yanlış oyun sergilersiniz. (Bazı yerlerde)
3.Evade açıkken istediğiniz haraketleri yapamazsınız. Bu benim başıma çok ama çok geldi, Bazen adamları öldürmek için 1 tane skill yemeniz gerekir ama o skill i yemezseniz hile dodge atıyor ve adam kaçıyor. olur olmaz yerlerde dodge atıyor.
4.Bilgisayarınızda Bazı karakterlerde fps drop oluşuyor.
5.Şampiyon seçeneği az geliyor bana.
6.Gereksiz agresif oynayarak win eli lose yaptırabilirsiniz.
Eğer LpReborn üzerinden bir para kazanç isteğiniz varsa bundan vazgeçin. Neden mi çünkü bende LpReborna hesap boostlarım satarım diye başladım ama hiç işler umduğunuz gibi olmuyor. Ne zaman ban yiyeceğiniz belli değil 2 ucu keskin bir bıçakta gibisiniz. Eğlence için açmanızı öneririm. Tr serveri zaten full hile dolu artık geçen el Sc ile ezreal oynuyordum karşıma Script Xerath geldi bana sövüyor scyim diye ama kendiside sc, discord ver diyorum konuşalım ben biliyorum senin ne olduğunu yazıyorum adam dc etiketimi bilmiyorum diyor. Tr nin çoğunluğu zaten LpReborn kullanıcısı. Benim bir önerim olsaydı onunda sc nin Onaylı üyelere kapalı olmasını önerirdim.