LP Reborn oto pot, oto totem, skin ve evade hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba. Lp Reborn'da oto potu kapatmama rağmen pot basıyor, aynı şekilde bazen çalılara girerken de totem atıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu ? LP Reborn'daki skin hilesini kullanmak ne kadar tehlikeli ? Birkaç haftadır kullanarak oynuyorum henüz aşırı belli ederek oynadığım çar dışında ban yiyen çarım olmadı. Evadede ise renata, vex gibi yeni çıkan heroların skillerini dodgeleyemiyor. Çünkü öyle birşey eklenmemiş. Ek dosya vs. yöntemiyle halledebilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
shift menüden ayarlaman lazım totem seçenekleri falan var

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Skin hilesi safe bana etki etmez

Oto pot özelliğini kapatmana rağmen hala daha yapıyorsa onun çözümü yoktu sanırım çünkü scriptin çoğu ayarı bozuk.

Yeni çıkan çarların skilleri de evade kısmında yok onları ancak hile yapımcısı ekleyebilir sen ek dosya vs kendin yapamazsın

vex
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka skin hilesini başından beri kullandım hiç bir şekilde ban falan yok rahat olabilirsin iyi oyunlar.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Skin hilesi ban riski yok dimi arkdaşlar bende kullanmayı istiyorum main çarda kullansam bi sıkıntı olmaz heralde

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Cevaplar için teşekkür ederim

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Skin hilesinde bir problem yok gayet safe ve config ayarlarını kendin yapabilirsin veya blogda var

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Evade olayı gelecek güncellemelere veya yeni çıkacak configlere bağlı, totem konusunda auto ward diye bir seçenek olmalı onu kapatınca bende hiçbir şekilde totem atmıyor ama ben kendi configimle oynuyorum hazır configleri bilemem.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Merhaba. Lp Reborn'da oto potu kapatmama rağmen pot basıyor, aynı şekilde bazen çalılara girerken de totem atıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu ? LP Reborn'daki skin hilesini kullanmak ne kadar tehlikeli ? Birkaç haftadır kullanarak oynuyorum henüz aşırı belli ederek oynadığım çar dışında ban yiyen çarım olmadı. Evadede ise renata, vex gibi yeni çıkan heroların skillerini dodgeleyemiyor. Çünkü öyle birşey eklenmemiş. Ek dosya vs. yöntemiyle halledebilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
skin hilesi kullandıysan kaç hafta ban yemediysen dahada yemezsin yeni heroların desteğine gelicek olursak configle olucak şeyler değil onlar direkt hilenin kodlarına eklenmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...