- Yasaklandı
Banlı Üye
oyuna her injectlediğimde oyundan atıyor 2-3 kere attıktan sonra tekrar deniyorum bu sefer oluyor varmıdır bir çözümü
tüm herkes görsün diye cevaplıyorum atma problemi yaşayan arkadaşlar checking new version ve waiting for action geldikten sonra site üzerinden load edin ve hiçbir türlü alt tab veya oyuna tıklamayın bip sesinden 5 saniye sonra oyuna döndüğünüzde açılmış olacaktırŞu anda kullanamıyorum ama önceki kullandıgım zaman aynı problem bende de oluyordu. Window mod kesin çözüm müdür?
Aynısını arkadaşımda yaşadı konuyu takip edeyim bari de çözümü söyliyeyim ona REZ ALDIMoyuna her injectlediğimde oyundan atıyor 2-3 kere attıktan sonra tekrar deniyorum bu sefer oluyor varmıdır bir çözümü
teşekkürler haber bekliyorumAynısını arkadaşımda yaşadı konuyu takip edeyim bari de çözümü söyliyeyim ona REZ ALDIM
Şu anda kullanamıyorum ama önceki kullandıgım zaman aynı problem bende de oluyordu. Window mod kesin çözüm müdür?Pencereli modda denermisiniz benide bazen atıyordu pencerelode açınca atmiyor
tüm herkes görsün diye cevaplıyorum atma problemi yaşayan arkadaşlar checking new version ve waiting for action geldikten sonra site üzerinden load edin ve hiçbir türlü alt tab veya oyuna tıklamayın bip sesinden 5 saniye sonra oyuna döndüğünüzde açılmış olacaktırŞu anda kullanamıyorum ama önceki kullandıgım zaman aynı problem bende de oluyordu. Window mod kesin çözüm müdür?