Çözüldü LP Reborn rek sai exploit fix mi yedi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
LP Reborn rek sai exploit fixlenmiş sanırsam g ye basılı tutmama ragmen bir işlev göstermiyor sizde de öyle mi yoksa ben mi yanlış yapıyorum ?

Çözüm
Hayır çalışıyor ama çalışması için gereksinimler var.

1- Öncelikle ilk çarp seviyesi yükselmiş olması gerekiyor Mavi çarp yada Kırmızı çarp olarak.
2- Tek atacağınız orman örnek 1.seviye ejder ilk itemin 2 alt kademesini satın aldıktan sonra 1 kere e ile yerin altından geçerken g tuşuna basılı tutup ejderin altına girerseniz tek atıyor.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI

1- Öncelikle ilk çarp seviyesi yükselmiş olması gerekiyor Mavi çarp yada Kırmızı çarp olarak.
2- Tek atacağınız orman örnek 1.seviye ejder ilk itemin 2 alt kademesini satın aldıktan sonra 1 kere e ile yerin altından geçerken g tuşuna basılı tutup ejderin altına girerseniz tek atıyor.

Çözüm
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
LP Reborn rek sai exploit fixlenmiş sanırsam g ye basılı tutmama ragmen bir işlev göstermiyor sizde de öyle mi yoksa ben mi yanlış yapıyorum ?
Dün eski lol koçlarından olan lynx çerez (malkoç) Furkan'ın reksai exploid videosunu izledim orada dedi ki akşama bunu fixleyecekler. Buradan izleyebilirsin.

Post automatically merged:

Bu hileye nasıl ulaşabiliriz hocam

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...