Süper Üye
evet arkadaşlar durduk yere q spamlayıp duruyor nasıl kapatırım bide bir tüşla acılan fast diye birşey daha cıkıyor o ne oluyor
Bir de fast clearda lane cleaner yapmak için bütün skilleri atıyor diye biliyorum.Misc'den Open Tear of The Goddes kapat dostum büyük ihtimalle tanrıçanın göz yaşı ile başlıyorsun ve onu stacklemek için gereksiz q lar atıyor.
Bir de fast clearda lane cleaner yapmak için bütün skilleri atıyor diye biliyorum.Misc'den Open Tear of The Goddes kapat dostum büyük ihtimalle tanrıçanın göz yaşı ile başlıyorsun ve onu stacklemek için gereksiz q lar atıyor.
kanka bulamadım o ayarı hangi sekmedeMisc'den Open Tear of The Goddes kapat dostum büyük ihtimalle tanrıçanın göz yaşı ile başlıyorsun ve onu stacklemek için gereksiz q lar atıyor.
Post automatically merged:
Bir de fast clearda lane cleaner yapmak için bütün skilleri atıyor diye biliyorum.
misc de var sol sekmede soldaki shifte bastıgında gelen sekmedekanka bulamadım o ayarı hangi sekmede
knk arıyorum ne zamandır nerede o ayar misc de yok yaMisc'den Open Tear of The Goddes kapat dostum büyük ihtimalle tanrıçanın göz yaşı ile başlıyorsun ve onu stacklemek için gereksiz q lar atıyor.
Post automatically merged:
Bir de fast clearda lane cleaner yapmak için bütün skilleri atıyor diye biliyorum.
Aynen misc yokknk arıyorum ne zamandır nerede o ayar misc de yok ya
ben bulamadım o ayarıMisc'den Open Tear of The Goddes kapat dostum büyük ihtimalle tanrıçanın göz yaşı ile başlıyorsun ve onu stacklemek için gereksiz q lar atıyor.
bu arkadaşın attığı ayarda en üsttekini kapatman lazım