Yardım etmiceklerdir büyük ihtimal.Vallahi arkadaşlar, Lp Reborn açmadan önce vanguardı hep kapattım. Valoya gireceğim zaman loglarınıda temizledim. 4 5 gün önce köye gittim Hesap perma ban yemişValoranta şöyle bir ticket attım açılır mı sizce? 1.Hesabımada 3.Parti yazılımdan ban atıldı.ondada ne bug kullandım nede hile açtım, Banımıda açmadılar. 2.Hesaptata Lp Reborn kullandım diye ban yedi sanırım ve evet bana göre yüklü miktarda para yatırdım
Ekli dosyayı görüntüle 76956
Yok hocam direkt denetim masasından kapattım zaten. Bulması imkansızdı yani. Şimdi ablamın hesabı bu,Hesabı 2 3 kişide daha var onlardan ban yediğini düşünüyorum.Yardım etmiceklerdir büyük ihtimal.
ayrıca önceki Konundada söylemiştim
vanguard servicesi kapatmayı unutmus olabilirsin . ama cevap yazmamıstın
Babacım kapattık zaten yinede bulmuşlarşu lol hılesını kullanırken vanguardı kapatın be babacım
onlar ban yemiyor (önceden 6 kere ban yemiştim spoofer vardı tabii) ortak kullanıyordum arkadaşlarla sorun olmuyordu. Ama sistem değişmis olabilir.Yok hocam direkt denetim masasından kapattım zaten. Bulması imkansızdı yani. Şimdi ablamın hesabı bu,Hesabı 2 3 kişide daha var onlardan ban yediğini düşünüyorum.
Post automatically merged:
Babacım kapattık zaten yinede bulmuşlar
Valoranta gireceğim zaman zaten logları silip giriyordum. İlginç bir şekilde ban yemişim cihazdada 3 aylık ban var.onlar ban yemiyor (önceden 6 kere ban yemiştim spoofer vardı tabii) ortak kullanıyordum arkadaşlarla sorun olmuyordu. Ama sistem değişmis olabilir.
Peki valoranttayken lprb dosyası duruyormuydu? büyük ihtimal onu algıladı.
tamamda log cleaner lprbyi silmiyor %appdata% denValoranta gireceğim zaman zaten logları silip giriyordum. İlginç bir şekilde ban yemişim cihazdada 3 aylık ban var.
%Appdata% dan silerek girdim zaten başka logu kalmıyor ek olarak temp dosyalarını siliyordumtamamda log cleaner lprbyi silmiyor %appdata% den
tabi dönüş yaparımaynı şekilde benim de başıma geldi ticket attım açılmadı hesabım eğer açtığın ticketlera olumlu dönerlerse sana zahmet bilgilendirme postu açar mısın
bilemiyorum kankam. fakat suan tüm loglar temizse riot log toplama aracınıda ticketina eklemeni öneririm. tabii hepsini temizlediğini düsünüyorsan. belki banını kaldırmada önemli bi rol oynar.%Appdata% dan silerek girdim zaten başka logu kalmıyor ek olarak temp dosyalarını siliyordum
Post automatically merged:
tabi dönüş yaparım
geçmiş olsun kardeşim ama açacaklarını sanmıyorumVallahi arkadaşlar, Lp Reborn açmadan önce vanguardı hep kapattım. Valoya gireceğim zaman loglarınıda temizledim. 4 5 gün önce köye gittim Hesap perma ban yemişValoranta şöyle bir ticket attım açılır mı sizce? 1.Hesabımada 3.Parti yazılımdan ban atıldı.ondada ne bug kullandım nede hile açtım, Banımıda açmadılar. 2.Hesaptata Lp Reborn kullandım diye ban yedi sanırım ve evet bana göre yüklü miktarda para yatırdım
knk bende bilet attım bi ara haksız ban yedim hile falan açmadım bi daha bilet atarsan sikeriz dedilerVallahi arkadaşlar, Lp Reborn açmadan önce vanguardı hep kapattım. Valoya gireceğim zaman loglarınıda temizledim. 4 5 gün önce köye gittim Hesap perma ban yemişValoranta şöyle bir ticket attım açılır mı sizce? 1.Hesabımada 3.Parti yazılımdan ban atıldı.ondada ne bug kullandım nede hile açtım, Banımıda açmadılar. 2.Hesaptata Lp Reborn kullandım diye ban yedi sanırım ve evet bana göre yüklü miktarda para yatırdım
Hayda ss var mı ya?.knk bende bilet attım bi ara haksız ban yedim hile falan açmadım bi daha bilet atarsan sikeriz dediler
mesela kralHayda ss var mı ya?.
Sürekli aynı bilgi veriliyor detaylı ban yediğim yazılmıyor nasıl bir ban sistemi var bu şirketin aqmesela kral
yok be knk almadım hesabı da unuttum artık taa ocakta idiHayda ss var mı ya?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?