kapattım diyorya knk bende anlamadım karışık durumlarşu lol hılesını kullanırken vanguardı kapatın be babacım
buna benzer bişey yaşadım fakat riot 3.parti yazılımları affetmiyorVallahi arkadaşlar, Lp Reborn açmadan önce vanguardı hep kapattım. Valoya gireceğim zaman loglarınıda temizledim. 4 5 gün önce köye gittim Hesap perma ban yemişValoranta şöyle bir ticket attım açılır mı sizce? 1.Hesabımada 3.Parti yazılımdan ban atıldı.ondada ne bug kullandım nede hile açtım, Banımıda açmadılar. 2.Hesaptata Lp Reborn kullandım diye ban yedi sanırım ve evet bana göre yüklü miktarda para yatırdım
Ekli dosyayı görüntüle 76956
vanguardı kapatsana kanka valla nasi unutuyosunuzVallahi arkadaşlar, Lp Reborn açmadan önce vanguardı hep kapattım. Valoya gireceğim zaman loglarınıda temizledim. 4 5 gün önce köye gittim Hesap perma ban yemişValoranta şöyle bir ticket attım açılır mı sizce? 1.Hesabımada 3.Parti yazılımdan ban atıldı.ondada ne bug kullandım nede hile açtım, Banımıda açmadılar. 2.Hesaptata Lp Reborn kullandım diye ban yedi sanırım ve evet bana göre yüklü miktarda para yatırdım
Ekli dosyayı görüntüle 76956