LP Reborn Valorant'ta ban sebebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
LP reborn yüzünden Valorant'ta yakın zamanda girdiğim 2 adet çar banlandı, dikkat edin sizde Vanguard'ı kapatmak çözüm değil. Kapattığım hâlde yedim ben hilleyi, kullanmayı bırakıp silene kadar ana hesabınıza girmeyin derim ben.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam geçmiş olsun hesapların için üzüldüm ama forumda sıkça bahsediliyor bundan Vanguard hangi oyunda olursa olsun sistemde bir hile gördüğü zaman banlıyor. Oyuna etki etmese bile Cheat Engine görse dahi banlanılıyorsunuz şanssızlığınıza denk gelmiş sanırım bu konuyu görenler dikkatli olur umarım.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
evet bundan dolayı lb reborn kullanmıyorum kullandığım zamanda vanguardı kapatıyorum işim bittiği gibi tüm kalıntıları siliyorum

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kimse Vanguard'ı veya başka bir şeyi kapatınca ban yemeyeceksiniz demiyor :D siz konuyu yanlış anlamışsınız ve şu an yanlış lanse ediyorsunuz. Kullandığınız tüm hileler ban riski içermektedir ve kullanmak sizlere aittir. Size zorla kullandırtmadılarsa ve tamamen okuduysanız ki aslında okumamışsınız :) size ban riski olduğunu ve sorumluluğun size ait olduğunu belirtiyorlar <3 iyi forumlar, iyi kekler.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kimse vanguard kapayınca ban yemezsiniz demedi sanırım yanlış anlamışsınız ayrıca her hile açtığınızda vanguard'ı silmenizi tavsiye ederim hile kullanmak sizin sorumluluğunuz altındadır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aynı riot hesabı olduğu için olabilir sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun hesapların için üzüldüm benimde başıma gelmişti :(

Üye
4 HİZMET YILI
aynı şekilde bende vanguardı felan kapattım hileyi sildim ama her türlü bi şekilde ban yiyosunuz dikkat edin ana hesabım banlandı benimde

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kalıntıları nasıl siliyorsun yardımcı olur musun
%temp% dosyasını silebilirsin
Post automatically merged:

dün bende ban yedim dostum. zamanında da bir çok hile kullanmıştım lakin hiç biri vanguarda takılmamıştı ne zaman lpreborn kullandım o zaman takıldı işte. ban yemeyip atıp tutan kişiler çok. elbet sizler de bir gün yiyeceksiniz ve biz de biliyorduk ban yiyeceğimizi ama lolden. vanguardın saçma bir şekilde başka oyunda yapılan hileyi algılamasını konuşuyoruz biz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun hesapların için üzüldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...