Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
peki kasan niye 300 600 yorum kastı knk daha iyi bi deneyim için tabikideben katılmıyorum bu insanların ne hakkı varneden 50 yorum kastı bu insanlar
doğru söylüyorsun ama şuan gayet iyi bencehaklısın aslında ben seçkin felan değilim ama dediğine katılıyorum
+1haklısın aslında ben seçkin felan değilim ama dediğine katılıyorum
biz de emeğimizin karşılığını almak isterizben yorum kasmak için herşeyle ilgilendim ama
kanka işte ondan bahsediyorum size haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz haklı olarak ama bazı şeylerden fedakarlık edilmesi lazım hem forumun sağlığı için hem de gerçek anlamda vakit geçiren üyeler içinben yorum kasmak için herşeyle ilgilendim ama
sizin için güzel deneyim fakat durmadan yorum kasanların emeği boşmu kankampeki kasan niye 300 600 yorum kastı knk daha iyi bi deneyim için tabikide
Siteye yeni üye oldum fakat katılıyorum. Çünkü onaylı üye olmak cok zor bir şey değilArkadaşlar LP Rebornla ilgili bir önerimi sunmak istiyorum. Bence scriptin onaylı üye grubundan üst kademelere çıkması gerekli, seçkin veya süper üye olabilir. Biliyorum onaylı üyeler bunun haksızlık olduğunu düşünecek ama ücretsiz bir scriptin bu kadar başarılı olması Rek-Sai exploitinin yayıldığı 2. gün scripte eklenmesi falan bunlar paralı scriptlerde bile yok. Ne bileyim domination Yasuo'nun oynayışı veya Ireliası veya Fiorası tüm şampiyonlarda gerçekten üst düzey bir logic var ama script onaylı üye grubunda kalırsa gerçekten herkes çok kolay erişecek. Bu kadar kişinin erişmesi de daha hızlı detect olmasını sağlayacak ve herkes için kısa bir süre eğlenceli script deneyimi olacak ama dediğim gibi üst kademelere yerleşirse gerçekten hak eden kişiler, forumda emeği geçip birilerine yardım eden kişiler daha uzun süre zevkle oynayacak. Tek problem optimizasyon problemi, bazı herolarda TF'de oyun durabiliyor. Buda halledilirse paralı scriptlerden farkı kalmayacak, bencilce olduğunu düşünmeyin bence mantıklı olan bu.
knk bende onu söylüyorum sizin için güzel deneyim fakat durmadan yorum kasanların emeği boşmu demişsin ama zaten durmadan yorum kasıp aktif olanlar biziz emek biziz sadece lol scriptini kullanmak için 50 yorum kasmak değil.sizin için güzel deneyim fakat durmadan yorum kasanların emeği boşmu kankam
e biz ne diyoz knkHerkes ne kadar yorum yazarsa o kadar yüksek pozisyona ulaşabilir. Yorum yazıp bir yerlere gelenlerin emeği hiçe sayılmamalı.
sürekli açık kalmıyo zaten lpreborn belli zamanlarda kapanıyo belli zamanlarda açılıyo şuan için demiyorum bidaki açılışında olabilir meselaeriştiği kadar kişiye erişti dostum artık yükseltilse de bir şey değişeceğini düşünmüyorum ban dalgasında görüşmek üzere
Katılıyorum Süper Üye olmalı hatta. Şu 50 yorum kasanlardan bir nevi kurtuluruz en azından. Bir şey soruyoruz herifler yorum kasmak için yapıştırıyor direkt. En azından 600 yorum için uğraşmazlarArkadaşlar LP Rebornla ilgili bir önerimi sunmak istiyorum. Bence scriptin onaylı üye grubundan üst kademelere çıkması gerekli, seçkin veya süper üye olabilir. Biliyorum onaylı üyeler bunun haksızlık olduğunu düşünecek ama ücretsiz bir scriptin bu kadar başarılı olması Rek-Sai exploitinin yayıldığı 2. gün scripte eklenmesi falan bunlar paralı scriptlerde bile yok. Ne bileyim domination Yasuo'nun oynayışı veya Ireliası veya Fiorası tüm şampiyonlarda gerçekten üst düzey bir logic var ama script onaylı üye grubunda kalırsa gerçekten herkes çok kolay erişecek. Bu kadar kişinin erişmesi de daha hızlı detect olmasını sağlayacak ve herkes için kısa bir süre eğlenceli script deneyimi olacak ama dediğim gibi üst kademelere yerleşirse gerçekten hak eden kişiler, forumda emeği geçip birilerine yardım eden kişiler daha uzun süre zevkle oynayacak. Tek problem optimizasyon problemi, bazı herolarda TF'de oyun durabiliyor. Buda halledilirse paralı scriptlerden farkı kalmayacak, bencilce olduğunu düşünmeyin bence mantıklı olan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?