LP Reborn'un Valorant'ta banlatma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tesekkürler bilgilendirme için forumda birçok kişi bu sorundan ban yedi valorantta da bende yiyebilirdim

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende aynı durumdan müzdaribim hatta forumda lpr valoda ban yedirtiyor diye ilk konuyu da ben açmıştım :D 1 kere vanguard kapamadan girdim hile ile onu da direk algılamış sonucunda hwid yedim Allahtan hesap boştu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sadece lp reborn da değil vanguard bir çok hileden dolayı bunu yapıyor bu yüzden garanti olması için kapatılması öneriliyor

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sadece lp reborn da değil vanguard bir çok hileden dolayı bunu yapıyor bu yüzden garanti olması için kapatılması öneriliyor
hatta aklında bulunsun kapattıktan sonrada %temp% içindeki ne varsa silmeli ve hile dosyalarını silmelisin açıldıktan sınra tarama esnasında bulabilir

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam aynı konuya kaç defa yazıcam bilmiyorum ama yine de cevap vereyim. Vanguard kernel üzerinde çalışan bir güvenlik sistemi arkadaşlar ne kullandığınızı tabii ki görebiliyor. Vanguard'ı kapatıp Loglarınızı temizleyip öyle girin.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hocam aynı konuya kaç defa yazıcam bilmiyorum ama yine de cevap vereyim. Vanguard kernel üzerinde çalışan bir güvenlik sistemi arkadaşlar ne kullandığınızı tabii ki görebiliyor. Vanguard'ı kapatıp Loglarınızı temizleyip öyle girin.
Bende defalarca gördüğüm herkese anlatmay çalıştım ve çalışıyorum . Ama yinede bu şekilde ban yiyeceklerine eminim

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Vanguardı kapatın çoğu kişi böyle banlanıyor kapayın hocam size + sı yok ztn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...