Skill atmayı manuel değil de tuş atamalarının kullanımını otomatiğe alırsan tuşun basıp bırakma süresini beklemeden bastığın gibi mouse olduğu yere skilli atabilirsin, ilk başlarda sorun olsa da sonradan alışıyorsun zamanlama olarak çok kazandırıyor.beyler lpreborn , falan için oyun içi oynanış olarak önerdiğiniz ayar var mı açıp kapatılaack falan?
ben öyle oynuyorum çok iyi oluyor manuel olarak fare ıle basman gerekıyor zaman alıyor bırazSkill atmayı manuel değil de tuş atamalarının kullanımını otomatiğe alırsan tuşun basıp bırakma süresini beklemeden bastığın gibi mouse olduğu yere skilli atabilirsin, ilk başlarda sorun olsa da sonradan alışıyorsun zamanlama olarak çok kazandırıyor.
Ban yememek için full legit yapbeyler lpreborn , falan için oyun içi oynanış olarak önerdiğiniz ayar var mı açıp kapatılaack falan?
bende yle yapıyorum en iyisi knk diğeri daha çok uğraştırıyorSkill atmayı manuel değil de tuş atamalarının kullanımını otomatiğe alırsan tuşun basıp bırakma süresini beklemeden bastığın gibi mouse olduğu yere skilli atabilirsin, ilk başlarda sorun olsa da sonradan alışıyorsun zamanlama olarak çok kazandırıyor.
o nasıl ayarlanıyorben move yi kapatıyorum ve yukardaki minik menüde de herşey kapalı bide skill tutturma oranı medium da
shift menüsünden ayarlıyosun hareket etmesini fakano nasıl ayarlanıyor
ayarın adı neshift menüsünden ayarlıyosun hareket etmesini fakan
bi saniye oyuna girip söliyimayarın adı ne
kanka orbwalking de en altlarda enable move kapalı bende onu kapatırsan karakterin kendi yürümez sen yürütürsün enable atack açık kalsın prediction core de hepsi medium da alttaki max range ise 85 de ve yukardaki küçük menüdeki herşey offayarın adı ne