LPReborn 1 haftalık maç geçmişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende platinden golda düştüm ne kadar da iyide dikatte lide olsan takım sana yardım etmedıgı surece kazanamıyorsun..

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Script ve senin gücün ortaya çıkınca muazzam bir şey ortaya çıkmış hiç yasuo oynadınmı veya kayn winlerin varmı yani :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim şuana kadar favorim aphelios oldu, bütün kombolarını sorunsuz yapıyor. vayne ve aphelios ile kasıyorum hızlı hızlı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hesap elohelle giriyor dostum oyun fresh hesapları böyle az lp vererek 9-10 civarı belli bi eloda tutuyor normal hesaplar gibi 20 vs vermiyor lp muhtemelen fresh hesap olmasından kaynaklı ama normalde bu kadar winden sonra lp yi yükseltmesi lazım seninki düşürmüş oldukça saçma olmuş

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1 Ay içerisinde detaylı win rehberi paylaşacağım.

Merhabalar, fresh hesap aldım fakat win aldıkça gelen lp miktarı azalıyor o yüzden çok fazla lig atlayamadım hesabın şuanki ligi plat 2
1 hafta sadece adc oynayarak geçirdim sadece maç geçmişini atacağım.

Ezreal: Skilleri çok saçmalıyor fakat winini de aldırıyor
Vayne: Kite sorunsuz, q ve ultisinin verdiği hız ile adeta ekmek ile kokoreçin birleşimi :)
Ashe: Kite sorunsuz, evade ile durdulamaz oluyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 77535Ekli dosyayı görüntüle 77536Ekli dosyayı görüntüle 77537
Win rehberini heyecanla bekliyorum umarım hızlı gelir

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gerçekten güzel yazılım bu gün sanırım güncelleme gelecek

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1 Ay içerisinde detaylı win rehberi paylaşacağım.

Merhabalar, fresh hesap aldım fakat win aldıkça gelen lp miktarı azalıyor o yüzden çok fazla lig atlayamadım hesabın şuanki ligi plat 2
1 hafta sadece adc oynayarak geçirdim sadece maç geçmişini atacağım.

Ezreal: Skilleri çok saçmalıyor fakat winini de aldırıyor
Vayne: Kite sorunsuz, q ve ultisinin verdiği hız ile adeta ekmek ile kokoreçin birleşimi :)
Ashe: Kite sorunsuz, evade ile durdulamaz oluyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 77535Ekli dosyayı görüntüle 77536Ekli dosyayı görüntüle 77537
Vay be çok güzel

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende platinden golda düştüm ne kadar da iyide dikatte lide olsan takım sana yardım etmedıgı surece kazanamıyorsun..
Kız arkadaşımla bot pre giriyorum, script ile master'a ulaşabildim bu konuda haklısın fakat düzeltmek lazım takım yardım etmediği sürece zorlanırsın, oyun bilgin yeterli ise alamayacağın sınırlı maçlar vardır.
Post automatically merged:

kata saçmalıyor kata ile nasıl öyle oldu
Katayı manuel oynuyorum, eşleşme güzel geldi ondan dolayı aldım.

Neden ezreala tank kasıyorsunuzz?
Eşyaları karşıya göre alırsın sonucunda winini kaparsın :)

Tebrik ederim kral bu kadar win takım diff yda tesadüf olamaz oyun bilgisininde içinde oldugu çok belli çoğu kişinin sc ile feedliyorum demesinin sebebi de o dur .d
cok iyi taşımıssın benim oyun bilgiminde yüksek olmasına ragmen sc ile feedliyorum bi türlü alışamadm bide evade ayarı cok deigşik 1 canlı adamı kovalarken dodgelemek icin geri dönüyor fln
@iMamb4 Takım farkları elbet oldu fakat kız arkadaşımla duo girdiğimiz için o açığı kapatabiliyoruz. Benim scriptsiz ligim elmas iken sevgilimin master. Ek olarak feedliyorum diyenler kendi hatasına feedliyor.
@ZeynelŞahin Dodge only dangereus u evade kısmından tuşunu ayarla kombo atarken sadece tehlike bildiren skilleri dodgelayacaktır.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vay be ç
Kız arkadaşımla bot pre giriyorum, script ile master'a ulaşabildim bu konuda haklısın fakat düzeltmek lazım takım yardım etmediği sürece zorlanırsın, oyun bilgin yeterli ise alamayacağın sınırlı maçlar vardır.

Katayı manuel oynuyorum, eşleşme güzel geldi ondan dolayı aldım.

Eşyaları karşıya göre alırsın sonucunda winini kaparsın :)

@iMamb4 Takım farkları elbet oldu fakat kız arkadaşımla duo girdiğimiz için o açığı kapatabiliyoruz. Benim scriptsiz ligim elmas iken sevgilimin master. Ek olarak feedliyorum diyenler kendi hatasına feedliyor.
@ZeynelŞahin Dodge only dangereus u evade kısmından tuşunu ayarla kombo atarken sadece tehlike bildiren skilleri dodgelayaca

Benim prem yok kulelerı acıyorum ınvılerı acıyorum rakıp takımı ustume cekıyorum benım takım harıtada gezıyor oylanıyor oyun bosu bosuna uzuyor.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
pren var mıydı bu winleri alırken, artık karşıma en iyi ihtimalle 1 scriptli gelmeye başladı tek başıma zorlanıyorum bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...