Çözüldü LPReborn %100 skill tutması için ayar nasıl yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostlar merhaba, LPReborn kullanırken skillshot atan herolarda atılan skilin %99-%100 tutması için prediction kısmından her bir skill için belirli ayarlar var; High, Very High, Impossible gibi. Örneğin Pyke, Morgana gibi heroları oynarken attığım skillshotların %99-%100 e yakın tutması için hangisini seçmem gerekiyor? Ayrıca skillshot oranını arttırmak için başka bir ayar varsa scriptte ondan da bahsederseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
ne kadar yükseğe alırsan o kadar garanti eder tutmasını ama bu bence hoş bi durum değil örnek veriyorum low ayarlarda skill her geldiginde adamı boşta görür görmez morgana q sünü atıyor high biraz normal ama very high veya bir yüksegi cogu zaman adam boştayken bile atmıyor rakip yanında minyon istemiyor % 100 tutması için bu yuzden biraz düşük ayarla kullanmanı tavsiye ediyorum
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ne kadar yükseğe alırsan o kadar garanti eder tutmasını ama bu bence hoş bi durum değil örnek veriyorum low ayarlarda skill her geldiginde adamı boşta görür görmez morgana q sünü atıyor high biraz normal ama very high veya bir yüksegi cogu zaman adam boştayken bile atmıyor rakip yanında minyon istemiyor % 100 tutması için bu yuzden biraz düşük ayarla kullanmanı tavsiye ediyorum

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilmen gereken tek şey LPReborn da High, Very High gibi skillshot ayarı ne kadar yüksek tutarsan yetenek mesafesini kısaltmış olursun. Yükseltince En iyi pozisyonu bekler ve hiç kaçırmamak adına sana olabilecek en yakın hesap aralığını ayarlar ama yine de %100 tutma gibi bir pek olayı yok morgana tercih edilen low ayar diğerlerinde medium filan. Kısaca morgana da ayarı Very High yaptın adam dibine girerse anca öyle q atar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile üzerinde high low gibi ayarlar var skiller için zaten ama yükseke almanı pek önermem gördüğü heryere atıyo deneyince anlarsın sende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...