Çözüldü LPReborn açılış ekranın da oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Açılış anında sıklıkla oyundan atıyor. Bazen oyun içerisinde kendi kendine oyunu kapatıyor. Oyunu tekrar açıp hileyi açtığımda sıkıntısız çalışıyor. Özetle her açışımda ilk oyundan atıyor sonra çalışıyor. Sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Açılış anında sıklıkla oyundan atıyor. Bazen oyun içerisinde kendi kendine oyunu kapatıyor. Oyunu tekrar açıp hileyi açtığımda sıkıntısız çalışıyor. Özetle her açışımda ilk oyundan atıyor sonra çalışıyor. Sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim?
oyunu açmadan önce hileyi aç ben öyle yapıyorum oyunu alt taba alıp hileyi çalıştırmama falan gerek kalmıyor basede beklemene de gerek yok at gibi koştur sağ tık sol tık istediğini yap , 1 aydır böyle kullanıyorum daha 1 kere atmadı.
( bende bu sorundan çok muzdariptim ta ki önceden hileyi çalıştırmayı deneyene kadar)
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Maç başladıktan sonra hileyi yükleyip 15-20 saniye hareket etmezsen böyle bir sorunla karşılaşmazsın. + Olarak renk arttırcı programlar kullanma buda kapanmasına etken olabiliyor.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
oyunu açmadan önce hileyi aç ben öyle yapıyorum oyunu alt taba alıp hileyi çalıştırmama falan gerek kalmıyor basede beklemene de gerek yok at gibi koştur sağ tık sol tık istediğini yap , 1 aydır böyle kullanıyorum daha 1 kere atmadı.
( bende bu sorundan çok muzdariptim ta ki önceden hileyi çalıştırmayı deneyene kadar)

Son düzenleme:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

https://memoryhackers.org/konular/windsharp-crash-sorunu.231389/post-4289923 Aynı Sorunu WindSharpda Sıklıkla Yaşıyordum bunu foruma yazdım ve Admin bana bunu Attı Dediklerini yaptım ve düzeldi umarım işine yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...