Onaylı Üye
Merhabalar başlıktan da anlayacağınız gibi LPReborn ne zaman açılacak acaba ?
Evet çok güzel olacak gibime geliyor sadece en ufak bir bilgi bile varsa duymak isterim o yüzden bu konuyu açtımvalla belli olsa açıklarlardı galiba olabildiğince hızlı ellerinden geleni yaptıklarını düşnüyorum boşu boşuna bekletmiyorlardır insanları.
LPReborn nedir ? script mi?Merhabalar başlıktan da anlayacağınız gibi LPReborn ne zaman açılacak acaba ?
lpreborn nedir acaba isminden script gibi geliyor bana
LPReborn nedir ? script mi?
Arkadaşlar LPReborn LoL için bir Script ve en iyilerden birisi olacak gibiLpreborn nedir arkadaşlar.
teşekkür ederim bilgilendirdiğinArkadaşlar LPReborn LoL için bir Script ve en iyilerden birisi olacak gibi
Umarım gelir.Arkadaşlar LPReborn LoL için bir Script ve en iyilerden birisi olacak gibi
ücretlimi ve nereden takip ediyorsun? paylaşırsan bende göz gezdireyimArkadaşlar LPReborn LoL için bir Script ve en iyilerden birisi olacak gibi
Aslında LazySharp'tan daha rahat olacağını düşündüğüm için LPRebornu'u beklemekteyim şu anda LazySharp bana ui bakımından kullanım bakımından çok rahat gelmediHenüz kesin bir tarih yok şuan hala yapım aşamasında ve aktif olarak kullanabileceğiniz lazzysharp var lpborn'u ban atmıyor diye bekliyorsanız beklemeyin ondada ban durumu lazysharp'taki gibi olacak.