Çözüldü LPReborn açtığımda oyuna sürekli drop girip fps aşırı düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
LPRebornda sürekli droplar oluyor drawların %90ı kapalı zaten bazı skillerin çemberi açık sadece
GPU: Geforce RTX 2070 8GB
CPU: i7 10750H
RAM: 2x8 Dual Channel
bu özelliklere rağmen deli drop yiyorum ve bilgisi olan varsa bi söylerse sevinirim sc sizde oyun 90 fps üstüne çıkmıyor driverlar güncel windows performans ayarları hepsi açık
1669387426736.png

işlemci ayarıda böyle herşey tamam ama hala fps düşük

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
LPRebornda sürekli droplar oluyor drawların %90ı kapalı zaten bazı skillerin çemberi açık sadece
GPU: Geforce RTX 2070 8GB
CPU: i7 10750H
RAM: 2x8 Dual Channel
bu özelliklere rağmen deli drop yiyorum ve bilgisi olan varsa bi söylerse sevinirim sc sizde oyun 90 fps üstüne çıkmıyor driverlar güncel windows performans ayarları hepsi açık Ekli dosyayı görüntüle 82174
işlemci ayarıda böyle herşey tamam ama hala fps düşük
Arka planda 3.parti yazılım çalıştığı için bu droplar normal gereksiz olan çizgileri ve detayları kaldırırsanız hilede bir nebze bu sorunu aşabilirsiniz ama fazla bir beklentiniz olmasın fps drop'u en az seviyeye indirip öyle oynamaya alışmanız gerekiyor :D

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
fps sorunu ve zırt pırt giren drop sorununu eskiden yaşardım sc yi açtıgın zaman skill mesafelerini v.s rakip aa mesafe o tur şeyleri totem yardımcı olayını fln herşeyi kapattım azalma oldu ardından farkettimki bazı heroların ayarlı configleride buna yok açıyor msela jinx oynarken mightjinx gibi configleri farm alırken fln donmaya sebep oluyor yada herhangi bşka hero onun içinde bütün heroların default ayarını loadlıyorum, boyle yaptıgım zaman fps azalması ve drop sıkıntısı yaşamıyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
aa range vs gereksiz drawları kapat fpsyi drawlar yiyiyor lpreborn'da wsrebornda o sorun yok istersen deneyebilirsin

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
lprebornda genel bir sorun olduğu için normaldir yeni hile ile sorununuz artık düzelmiştir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...