LPReborn ADC ayarı nasıl yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba, script kullanıyorum. Ayarların ne işe yaradığını bilmiyorum. Detaylı anlatan form var mı? Ashe, Sivir, Kog'Maw vb. ADC oynuyorum. Yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum istiyorsan cha config kullanabilrisin fakat ben kendi def açıp oyuna göre ayar yapıyorum gereksiz skilleri dodgelemeyi kapatıyorum çarın ultilerini falan kendtim atıyorum bunları sen kendin de yapabilirsin kafana göre config yap ve eğlencene bak

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
form daki confg leri kullanarak kendine uygun ayarları bulabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kendi configini kendin yapmanı öneririm en uygununu kendin bul uğraşmak istemezsen forumda araştırabilirsin hazır configler var

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
uzun zamandır kullanıyorum ayar yapmadım veya farklı congif kullanmadım default congifler zaten bence çok güzel sana kötü gelen bir kısım olursa özel oyunda kendine göre ayarlayabilirsin veya cha config ya da hazır configleri kullanabilrsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kankam oynaya oynaya deneye deneye çözeceksin ama bence de başlangıçta config kullanman daha iyi. Cha config yazanlara bakma çok eskidi o düzgün çalışmıyor moncheri configi öneririm en yenisi o şuan.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
config kullanabilirsin ama önermem botlara karsı yada antremanda default ayarlarla oynayarak denemen daha iyi olucaktır sc de haras olayını kaldırmanı oneririm boş yere atıyor cogu zaman tutmuyor ve mana yiyor ezeavde dodge olayınıda bc q th q yada malp r si gibi durumlar dısında açma char cok belli ediyor herşeyden kaçarken titriyor ve sc den report yiyorsun

Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum belli güzel configler var bunlar en iyi şekilde kendince lpreborn'u optimize ediyor karakterlere göre. Belli başlı 3 adet güzel denilen config var bunların linkini bırakıyorum artık sana hangisi daha uygun gelirse bir bakarak anlamaya çalış.

Challenger Config (Genelde önerilen ve güvenli bir config.)
Monchéri Config (Evade konusunda çok stabil denliliyor.)
ShamanBey Config (Diğer configlerdeki seçenekleri karma alarak optimize etmeyi amaçlamış bir config.)

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Default config çoğu ADC için zaten en iyi performansı sunuyor. Senin değiştirmen gereken ayar Dodge ayarları ve orbwalker hızı. Orbwalkerı kendi saldırı hızına göre değiştirmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dostum istiyorsan cha config kullanabilrisin fakat ben kendi def açıp oyuna göre ayar yapıyorum gereksiz skilleri dodgelemeyi kapatıyorum çarın ultilerini falan kendtim atıyorum bunları sen kendin de yapabilirsin kafana göre config yap ve eğlencene bak
türkçe dil değil anlamıyorum

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
adc main config var forumda kullanmani oneririm adcler icin iyi

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Challenger config forumda var hocam ama Sana Ezreal Idk Önerebilirim diğerlerini hiç denemedim hepsi ayarlı

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
challanger configi güzel fakat basic ayarları da hiç fena değil

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kendi confingini yao kanka öbür türlü rahat edemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...